Kupovina online

Započeo anderson87, Avgust 23, 2018, 22:31:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz svima. Ima li neko da je kupovao patike iz Buzz Sneakers Station Shopa online. Citam osvrte na fb pisu da patike pucaju za kratko vrijeme te je cijena nabijena. Ipak nije sala dati 200+km za patike a da mi puknu za malo vrijeme. Ako je neko kupovao od sampera neka pise dole ispod jel to tacno ili nije. Mislio sam uzeti ove patike https://ibb.co/jopx3K kostaju oko 200km isplatili se uzimati
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

Ja sam svoje kupio online u Buzzu. Evo skoro godinu dana traju i mogu ti reci da su u odlicnom stanju, inace Reebok. . Ti sto pisu takve komentare su veovatno botovi Djaka ili neke druge prodavnice obuce.

Sto se Najkija tice, isplati se, ali se mozda vise isplati da kupis direktno u njihovoj prodavnici. Nike patike mi traju dugo i u jako su dobrom stanju skoro 2 godine. Kad je obuca u pitanju, na to se ne stedi, kvalitet je uvek ispred kvantiteta.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Avgust 23, 2018, 22:43:52 POSLE PODNE
Ja sam svoje kupio online u Buzzu. Evo skoro godinu dana traju i mogu ti reci da su u odlicnom stanju, inace Reebok. . Ti sto pisu takve komentare su veovatno botovi Djaka ili neke druge prodavnice obuce.

Sto se Najkija tice, isplati se, ali se mozda vise isplati da kupis direktno u njihovoj prodavnici. Nike patike mi traju dugo i u jako su dobrom stanju skoro 2 godine. Kad je obuca u pitanju, na to se ne stedi, kvalitet je uvek ispred kvantiteta.
Kvalitet i lijep dizajn to je jedino sto gledam kod patika. Cijena nije bitna ako ce me te patike dobro posluziti. Nemam prijatelju njihovog shopa nigdje u blizini ima Banja Luka i Sarajevo a ja zivim u srednjoj Bosni. Isplatnije mi je kupiti online samo sam htio provjeriti da li je istina sto pisu ovi na fb
• G A M E M O D E •
• F I L T E R S C R I P T •
• T U T O R I A L •

Citat
You are what you believe yoursefl to be.

imas kod nas u hrv 100 trgovina tj online shopova za take patike samo ne znam el svi salju  van malo probaj proguglat

Profesija: Scripter
Expension Community USKORO