PUBG Citevi?

Započeo M!chaeL, Avgust 23, 2018, 19:22:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Da li ima neki video gde lik objasnjava oko kreiranja pubg citeva, znam da na tim videima ne moze da bude nesto ono da lik napravi neki wow cheat nego nesto malo da pokaze kako rade citevi i to, nikad nisam igrao pubg pa nzm na koju foru bi mogli da rade..

Sine za PUBG cit ti treba jedno 30 evrica,jednio ako si programer pa da ga napravis i da predjes Anti-Cheat
]

Citat: Lukkkiiiii Desinger poslato Avgust 23, 2018, 22:02:01 POSLE PODNE
Sine za PUBG cit ti treba jedno 30 evrica,jednio ako si programer pa da ga napravis i da predjes Anti-Cheat
"Sine" 30 evrica je malo za pubg cheat, ja sam gore lepo napisao da mi treba video gde lik objasnjava kako rade citevi, pa da ga napravim, kontas?

Pre svega da ti odgovorim na pitanje..
Na netu nisam uspeo naci nikakav tutorijal sto se tice kodiranja cheatova za PUBG..

Ne mozes preci anti cheat dok ne saznas kako on zapravo radi.
Dakle nekih 100-150e je dovoljno.
Postoji jedna tema na forumu u***cheats, tj pitanje u vezi pubg anti-cheata. (posalji pm pa cu ti poslat link teme)
For now, I have next questions:
- what protection use PUBG?
- what about Steam, are they too provide some protection?
- how often they update prot.?
- what main "areas" they protect? what they detect now? hooks? memory access? scaning processes for specific code/signatures?
- how they protect own code? packers? any obfuscation? are they hide binary's in unusual places, like dat-files or even download them from server?
- any tips and tricks?)

Jedna osoba je odgovorila na sledeci nacin.
1) BattlEye, XiGNCODE3 and WuLogHack which is a server sided AC.
2) No.
3) Very often, they are at war against chinese rage hackers.
4) BattlEye focuses on detecting bypasses and public stuff including hooks. It is safe to assume that XiGNCODE3 will be focused on process memory and macros.
5) BE is packed, XC module wasn't in test mode.
6) Don't use public stuff and you're good to go.

Zatim druga osoba je napisala sledece. (Potrebno je potrositi 30 godina zivota kako bi napravio pubg cheat koji ne moze biti detektovan).
you need to give 30 years of your life to make undedected pubg cheat (*instantly banned after injection*)
Sudeci po tome da je ovom liku reputacija u minusu 7329329392932932, ne verujem da je informacija tacna.
Poslednja Izmena: Avgust 23, 2018, 22:20:17 POSLE PODNE od Sejnur337_
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Koji kurac će vam čitevi ? Ne možete igrat normalno ? To isto ko onaj što je pravio program da priča sa Bogom..

Citat: Captain Foux poslato Avgust 23, 2018, 23:43:38 POSLE PODNE
Koji kurac će vam čitevi ? Ne možete igrat normalno ? To isto ko onaj što je pravio program da priča sa Bogom..
O bog te, ne igram pubg, kada bi ga pokrenuo spalila bi mi se kuca, citevi mi trebaju da ih prodajem, pa hocu da vidim kako rade anticitevi.... :)

Mislim da PUBG koristi BattlEye kao i Fortnite, medjutim PUBG posjeduje vrlo slabiji anticit od Fortniteovog, jedina steta jeste steam ban, Fortnite koristi HWID ban i maltene banuje tvoj racunar, i nebitno koliko puta sistem uradis, dok ne kupis nove komponente, banovan si ,dok je na Steamu samo Steam ban za igricu, sto je prilicno oke, jer neko ko dadne 50 eura na cit, nije mu problem dat ponovno 30 za igru. A takodjer, postoji more citova za pubg koji savrseno rade, medjutim kao sto i sam mozes predpostaviti, to su public releasovi, i buduci da svaka igra zeli izbaciti citere, gledaju da sto prije patchuju public citove, sad jedino da skines citove koji 99.9% rade i pogledas im source kod i skontas kako oni bypassaju anticit. I onda prilagodjavas cit, jednostavno mjenjas mu sve kako se on nebi prepoznao. Ljudi uglavnom prodaju citove preko serijskih kljuceva, prodaju na 1-10-30 dana , po danu naplate 5-10 eura sto je velik novac, ali to znaci da konstantno moras azurirat cit za svoje klijente kako nikad nebi dobili ban.

Citovanje jeste malo bezveze, ali pravljenje citova za novac je zapravo genijalna ideja, davno sam imao plan da takvo nesto pocnem radit, ali ne podrzavam nesto citovanje tako da sam odustao.

Citat: Lukkkiiiii Desinger poslato Avgust 23, 2018, 22:02:01 POSLE PODNE

hahaha hoces da ih prodajes a nemas gde da ih testiras hahahah
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Citat: Moren0 poslato Avgust 25, 2018, 15:14:34 POSLE PODNE
hahaha, cemu ovakav post? hahaha ne glupiraj se...

Autor teme je pitao kako da napravi cheat, ne verujem da je tvoja stvar kako ce on taj cheat testirati.
Poslednja Izmena: Avgust 25, 2018, 15:50:55 POSLE PODNE od Sejnur337_
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Moren0 poslato Avgust 25, 2018, 15:14:34 POSLE PODNE
Lako cu se snaci sto se tice testiranja :)