MTA

Započeo Unkovic, Avgust 20, 2018, 19:15:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Znam da nije forum za to, ali kakva je Lua za MTA i kakvo je skriptanje/programiranje u MTA? Da li se isplati uciti ga?
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Veoma lako se uci, imas mnogo vise opcija od sanpa.
O isplativosti ucenju bilo kojeg programskog jezika ne treba ni pricati, to je kao da kazes isplati li se uciti latinski - isplatice se kad-tad.

Više ljudi je zainteresirano za MTA programiranje nego za SA:MP a i dosta je široka paleta a bome i ljudi koji igraju.

Naravno sve se isplati kao sto Xunder rece, to su programski jezici za samp je pawno, za mta je lua. i jako je dobro znati sto vise jezika.

Citat: ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,, poslato Avgust 20, 2018, 21:12:14 POSLE PODNE
Naravno sve se isplati kao sto Xunder rece, to su programski jezici za samp je pawno, za mta je lua. i jako je dobro znati sto vise jezika.

Jel se moze citovat u MTA?
Unkovic.

Citat: Unkovic poslato Avgust 20, 2018, 21:13:31 POSLE PODNE
Jel se moze citovat u MTA?
Igrac mora imati clean GTA kako bi pokrenuo MTA (bez enb-a, bez ikakvih .dll/.asi kurceva.)
Verovatno je moguce sa Cheat Engine, nisam proveravao.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Avgust 20, 2018, 21:16:14 POSLE PODNE
Igrac mora imati clean GTA kako bi pokrenuo MTA (bez enb-a, bez ikakvih .dll/.asi kurceva.)
Verovatno je moguce sa Cheat Engine, nisam proveravao.

Ne jer MTA sam po sebi ima implementirane sisteme kao npr "anti-money hack", server i client komuniciraju stalno a ne kao npr u sanpu gdje se funkcije kao sto je getplayermoney uzimaju direktno od clienta i njegove memorije

Citat: .ксундер poslato Avgust 20, 2018, 23:38:05 POSLE PODNE
Ne jer MTA sam po sebi ima implementirane sisteme kao npr "anti-money hack", server i client komuniciraju stalno a ne kao npr u sanpu gdje se funkcije kao sto je getplayermoney uzimaju direktno od clienta i njegove memorije
Ynac ne mora ac, ima vec. Super.
Unkovic.