ETS2-SAMP SERVER ?

Započeo Agent 47, Avgust 16, 2018, 18:31:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav,u zadnje vreme igram dost Euro Truck Simulator 2 MultyPlayer i vidim sta sve programeri dodaju u igricu i sinuli mi je u glavu da propab to u sampu da napravim(naravno ne 100% isto ali delimicno!).Imam u glavi ceo system kako bi sta i kako izgledalo i mislim da bi super ispalo.Pa zainteresovani ko zeli da mi pomogne u skriptanju  nek se javi u PM!
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Mnogi su pokusavali na BS

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Bio je otvaran vec takav SA-MP server i nije uspio ne vrjedi..

Pa bio je vec otvaran ali slaba vajda od toga :D
Inace ja vec zavrsavam neki mod na tu foru ets/fernbus pa verovatno ce na bsamp,posto od otvaranja nista :D

Citat: .ксундер poslato Avgust 16, 2018, 18:48:53 POSLE PODNE
Kako napraviti ETS2 na SAMP sa 2-3 raspoloziva kamiona xD
Pa to i jeste frka da znam sa launcherom bila bi druga prica

Citat: Moren0 poslato Avgust 16, 2018, 18:51:29 POSLE PODNE
Pa to i jeste frka da znam sa launcherom bila bi druga prica
Pa ti radi u 3.8DL

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: Karburator poslato Avgust 16, 2018, 19:16:59 POSLE PODNE
Bio vec moj https://www.facebook.com/ets2k17/ i propo je tkd ne vrjedi

Pa jel si barem otvorio srv ili si stao na projektu

Mislim da je i vise nego suludo da i ja komentarisem kako je to vec otvarano i kako je propalo xD
Ali zelim ti svu srecu u projektu :)

Citat: #TheV1nny_ poslato Avgust 16, 2018, 21:16:56 POSLE PODNE
Mislim da je i vise nego suludo da i ja komentarisem kako je to vec otvarano i kako je propalo xD
Ali zelim ti svu srecu u projektu :)
Hvala

Ako mene pitas cool bi bilo, ali da se to odradi na visokom nivou!, rado bi ti odradio launcher i cijeli server jer mi se osobno ideja svidja, ali nemam vremena trenutno, ali ako ovo zelis raditi, definitivno napravi sa client-side supportom, ili ti ga launcherom, igraci koji vole taj tip igre ce skinuti launcher bez problema, cak ne moras ni AC raditi, nema potrebe, samo ubaci kamione, slepe i te stvari, lijep UI i sve ostalo! nebi ti trebalo puno vremena za ovakvo nesto, poprilicno je uzak scope
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Avgust 16, 2018, 22:27:10 POSLE PODNE
Ako mene pitas cool bi bilo, ali da se to odradi na visokom nivou!, rado bi ti odradio launcher i cijeli server jer mi se osobno ideja svidja, ali nemam vremena trenutno, ali ako ovo zelis raditi, definitivno napravi sa client-side supportom, ili ti ga launcherom, igraci koji vole taj tip igre ce skinuti launcher bez problema, cak ne moras ni AC raditi, nema potrebe, samo ubaci kamione, slepe i te stvari, lijep UI i sve ostalo! nebi ti trebalo puno vremena za ovakvo nesto, poprilicno je uzak scope
Hvala burazeru meni je frka oko tog launchera jer bi želeo ubaxciti kamione i to javi se pm da bi se dogovorili ako hoćeš zajedno sa radimo

Citat: Moren0 poslato Avgust 16, 2018, 22:40:22 POSLE PODNE
Hvala burazeru meni je frka oko tog launchera jer bi želeo ubaxciti kamione i to javi se pm da bi se dogovorili ako hoćeš zajedno sa radimo

U guzvi sam u rl sada, pa kad sredim stvari mozda onda
Software Developer