ETS2-SAMP SERVER ?

Započeo Agent 47, Avgust 16, 2018, 18:31:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Ino42O poslato Avgust 16, 2018, 22:44:32 POSLE PODNE
U guzvi sam u rl sada, pa kad sredim stvari mozda onda
Važi buraz
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Znaci niko ne zeli da pomogne ! ?  ???

Citat: M u m i poslato Avgust 17, 2018, 13:40:17 POSLE PODNE
Ako je vec jednom propalo... :3

Ti verujes ovima sto pricaju nisi ni otvarali srv ni mod zavrsili krenuli da rade i smorilo ih

Citat: M u m i poslato Avgust 17, 2018, 13:40:17 POSLE PODNE
Ako je vec jednom propalo... :3

Propao je i jedan rp server pa opet svi otvaraju, ako jedan pojedinac nije uspio to ne znaci da netko drugi nece
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Avgust 17, 2018, 15:30:17 POSLE PODNE
Propao je i jedan rp server pa opet svi otvaraju, ako jedan pojedinac nije uspio to ne znaci da netko drugi nece

To se za tobom slazem napravio sam reg log system sada ne znam sta sledece da krenem da pravim @Ino42O

Radi system firmi s kojima bi trebao povezati rute / poslove
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Avgust 17, 2018, 19:19:19 POSLE PODNE
Radi system firmi s kojima bi trebao povezati rute / poslove
Citat: Moren0 poslato Avgust 17, 2018, 15:30:57 POSLE PODNE
To se za tobom slazem napravio sam reg log system sada ne znam sta sledece da krenem da pravim @Ino42O

Ako se vec zajedno dogovarate, APSOLUTNO, ALI APSOLUTNO NEMOJTE OTVARATI NA BALKANU. I sami znate zasto. Ili otvorite, ali otvorite na Engleskom i englezima prodajte server (msm izreklamirajte i to), jer na nasem prostoru, zna se sta prolazi, sta ne. Ima i jos jedna ideja, a to je da se uradi Auto Translate system, za to vec ima plugin, samo ima neka caka da se uradi, gledao sam jedno vreme, sta god napise, translate igracu na njegov jezik. Probajte dobar AC odraditi, jer iako nema citera, svakako ce se naci baja koji ce biti ljubomoran i hteti ce da sjebe server, kao sto to svugde ima, ne samo kod nas. Pa ce tu biti svega, od bacanja i dalje.

Imam trip da sam vam pomogao iako ce vas zabolet noga za ovim replyem al nmvz xD
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

abd, ja sam imao ideju da se uradi na neku foru 2 svetskog rata, ali da se rade onako cutscene i da se ratuje izmedju svakog momenta, i da se ima neki politicki sys i sve tako, ali nemam valjde, jer jebi ga, nisam dobar s npcevi a drugo nemam s kim. Izneo sam ja tu ideju jednom negde, napisacu je posle.
Unkovic.

Ja ni ne znam sta se otvara na balkanu, tu nemam doticaja sa serverima, ja i pretpostavljam da ce internacionalni server praviti
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Avgust 17, 2018, 22:07:03 POSLE PODNE
Ja ni ne znam sta se otvara na balkanu, tu nemam doticaja sa serverima, ja i pretpostavljam da ce internacionalni server praviti
E pa bas zbog toga sto pretpostavljas sam i napisao da ne bi pretpostavljao vec da bi bio siguran da otvara internacionalno
Unkovic.

Pa da li bi zeleo neko da mi pomogne jer sam da radim treba dosta vremena!

Citat: Ino42O poslato Avgust 17, 2018, 22:07:03 POSLE PODNE

A i tko će ti igati od stranaca možda +10 a od njih 2-3 aktivna a za nešto više ti treba Hosted Tab.