Kasni mi zvuk od videa

Započeo M!chaeL, Avgust 16, 2018, 03:05:41 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Znaci bukvalno ubacim video znaci na istom videu je i zvuk a i video, ako me razumete, znaci nemam posebno zvuk, posebno video...
i jebeno kazem nesto i na facecamu se vidi kao da posle par sekundi tek otvaram usta i pricam to...
Editujem klipove u filmori

To je video facecam-a ?

Ja mislim da je najbolji način da to riješiš da posebno snimaš zvuk a posebno facecam.
Pokušaj sa camtasia studio edit pa vidi,moguće da ti je računar slab.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ako ti je los procesor, u toku snimanja se desava desinhronizacija.
Cak se i meni desava sa intel core i5 kada snimam sa AMD Relive-om koji koristi hardware-ski dekoder...

Probaj sa nekim eksternim snimacem, telefonom ili nesto.
Nisu ljudi za dzabe izmislili klapu.

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: LoOdaK poslato Avgust 16, 2018, 07:05:18 PRE PODNE
To je video facecam-a ?

Ja mislim da je najbolji način da to riješiš da posebno snimaš zvuk a posebno facecam.
Pokušaj sa camtasia studio edit pa vidi,moguće da ti je računar slab.
sa camtasiom sam ranije editovao ali dok edutjem camtasia mi baguje, a imao sam jedan video koji sam ubacio u jedan klip i sve je bilo ok sa tim delom, sutra sam ubacio isti video u drugi klip i onda se to desilo...Inc racunar mi nije nesto posebno jak ali mi se to ranije nije desavalo

Citat: nikisb poslato Avgust 16, 2018, 08:01:40 PRE PODNE
Ako ti je los procesor, u toku snimanja se desava desinhronizacija.
Cak se i meni desava sa intel core i5 kada snimam sa AMD Relive-om koji koristi hardware-ski dekoder...

Probaj sa nekim eksternim snimacem, telefonom ili nesto.
Nisu ljudi za dzabe izmislili klapu.
pa snimao sam facecam sa telefonom