Sweet Gaming by Deksa

Započeo YumikoJR, Avgust 16, 2018, 02:18:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ljudi, mod kida... Radio ga je Deksa a ne neke tamo picke materine.

>> Sweet Gaming <<
>> Developer = Deksa <<
>> #DirektorOnDuty <<

Pre jako
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
â–º Facebook â—,,
● Profil: https://www.facebook.com/HazzardPawno
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
â–º Informacije â—,,
● Skriptam vec 1,5 god
● Slobodan skripter
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Pw winrar-a?
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
â–º Facebook â—,,
● Profil: https://www.facebook.com/HazzardPawno
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
â–º Informacije â—,,
● Skriptam vec 1,5 god
● Slobodan skripter
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Actor menu nije ni njegov :) Naravno ima na Engleskom sajtu
Ostalo nema sistema nego samo stvari u TD-U sta ovde valja nmp attach sistem klasika ima u SA Mod
2/10
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

pw od winrara?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

OWNER & DEVELOPER ON DEFINITY ROLEPLAY

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Po meni mod razbija guzove...Pohvale za trud  ;D ;D ;D

kida mod
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: KullTV poslato Avgust 16, 2018, 06:14:52 PRE PODNE
Mamu li ti jebem posred picke ceo mod uradio ja i lik obkavio by Deksa klinjo sta si ti ovde uradio?
Ne brukaj se vise bolesniku jedan.. Glavonjo nisi nista uradio na modu kazes ne znam ovo necu da se mucim uzecu iz drugog moda i posle kaze ja sam ceo mod radio a zapravo je LG mod,  i dzabe lazes da si kupio SA mod , ako si kupio daj nam slike originalnih tdova SA v4.0 ? Kad naucis da iskucas jedan kod barem ne znas ni SendClientMessage izbacuje ti error.. Onda mi se javi ;) i ne psuj vise bolje bi ti bilo.

Citat: Joey.pwN poslato Avgust 16, 2018, 10:36:10 PRE PODNE
Actor menu nije ni njegov :) Naravno ima na Engleskom sajtu
Ostalo nema sistema nego samo stvari u TD-U sta ovde valja nmp attach sistem klasika ima u SA Mod
2/10
Vidi se da trud ne cenis ;) i ne komentarisi mi vise objave dosadan si stv "SKRIPTERU" naucio juce u mysql nesto da radi danas odma Developer profi sve zna MySQL u ime stavlja sve sve, inace hvala za "ocenu"..

Citat: á´...ᴇᴋsá´€.pwn poslato Avgust 16, 2018, 14:23:38 POSLE PODNE
Vidi se da trud ne cenis ;) i ne komentarisi mi vise objave dosadan si stv "SKRIPTERU" naucio juce u mysql nesto da radi danas odma Developer profi sve zna MySQL u ime stavlja sve sve, inace hvala za "ocenu"..
Za dzabe lazes ljude zasto ti obrisan bivsi acc zato sto si vredjo Familiju i mrtve dokaze jos imam :) U moderator chat zato nemoj se brukati ja Skriptam 2.5 god mysql znam vec jedno skoro godinu tako da dete molim te :) I trud ne cenim a pritom ga i ne vidim jer samo su tdovi ubaceni i toliko!
Istina boli :)
Poslednja Izmena: Avgust 16, 2018, 14:48:45 POSLE PODNE od Joey.pwN
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Citat: Joey.pwN poslato Avgust 16, 2018, 14:44:27 POSLE PODNE
Za dzabe lazes ljude zasto ti obrisan bivsi acc zato sto si vredjo Familiju i mrtve dokaze jos imam :) U moderator chat zato nemoj se brukati ja Skriptam 2.5 god mysql znam vec jedno skoro godinu tako da dete molim te :) I trud ne cenim a pritom ga i ne vidim jer samo su tdovi ubaceni i toliko!
Istina boli :)
Ne druze , nije mi obrisan acc nego ga ne koristim jer ne vidim pola filterscripta i gmova.. Ako si vec moderator zasto nesto ne uradis ovima sto mi majku psuju u komentare ? I nisu uopste samo tdovi ubaceni mnogo toga sam radio na modu, necu sve sigurno da slikam ;)
Dace Bog da i tebi niko ne ceni trud vise . Stidi se sam sebe druze nekad.