Ne ocitava mi smajlie?!

Započeo M!chaeL, Avgust 15, 2018, 19:43:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skoro svaki smajli koji je na youtubeu neko postavio ili bilo gde na googleu, mn ne ocitava kao smajli vec kao neki kvadrat
Ako neko zna treba mi hitno!

Kako na drugim browserima?
i da li si probao updateati trenutni?
i da li imas gluposti instalirane? extenzije i to..?
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Avgust 15, 2018, 19:51:45 POSLE PODNE
Kako na drugim browserima?
i da li si probao updateati trenutni?
i da li imas gluposti instalirane? extenzije i to..?
Ne koristim druge browsere i nemam instalirane, nemam update ako mislis za google i nemam nikakve extenzije instalirane

Prvo probaj azurirati chrome, ako ne bude radilo skini neki drugi browser pa vidi da li radi, ako radi tamo onda je do chrome-a nesto, ako ni tamo ne radi, onda imas neki belaj sa PC-om
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Avgust 15, 2018, 19:56:55 POSLE PODNE
Prvo probaj azurirati chrome, ako ne bude radilo skini neki drugi browser pa vidi da li radi, ako radi tamo onda je do chrome-a nesto, ako ni tamo ne radi, onda imas neki belaj sa PC-om
Ma ranije je bilo sve ok, ali sam obarao system i sad ne prikazuje...

Mn je to bilo na win7 kad sam uradio win10 video sam sve i na fb/yt/sajtovi/itd  :P

Citat: LMR poslato Avgust 15, 2018, 20:43:57 POSLE PODNE
Mn je to bilo na win7 kad sam uradio win10 video sam sve i na fb/yt/sajtovi/itd  :P
ja od uvek koristim win7 ali kazem vam dok nisam oborio zadnji put sus sve je norm bilo

I meni je tako,al realno me boli uvo za to,ne predstavlja mi neki problem.

Koristim Chrome,nisam testirao sa drugim pretraživačem.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!