Money-Config

Započeo GoodbyeSamp, Avgust 13, 2018, 17:46:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,, poslato Avgust 15, 2018, 15:21:16 POSLE PODNE
Explain, sa parametrima, i sta i kako si zamislio?
SetPlayerMoney(playerid, money) seta igracu novac odredjen
SetMaxMoney(money) seta maksimalnu sumu novca
SetMaxMoneyForPlayer(playerid, money) maximalna suma za odredjenog igraca
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citat: Unkovic poslato Avgust 15, 2018, 21:34:55 POSLE PODNE
SetPlayerMoney(playerid, money) seta igracu novac odredjen
SetMaxMoney(money) seta maksimalnu sumu novca
SetMaxMoneyForPlayer(playerid, money) maximalna suma za odredjenog igraca

Koja svrha tih funkcija, koliko znam, ovaj include sluzi samo da recoloruje trenutni money bar.

Ubacio sam par rezolucija, idalje malo bjezi od orginala, i problem je u broju 1, cim textdraw ima broj 1, smanji se, sad nisam siguran dal postoji normalan fix za to, treba se istrazit, znam da je tesko replaceovat moneybar u potpunosti.

Citat: Slade poslato Avgust 15, 2018, 23:09:09 POSLE PODNE
Koja svrha tih funkcija, koliko znam, ovaj include sluzi samo da recoloruje trenutni money bar.

Ubacio sam par rezolucija, idalje malo bjezi od orginala, i problem je u broju 1, cim textdraw ima broj 1, smanji se, sad nisam siguran dal postoji normalan fix za to, treba se istrazit, znam da je tesko replaceovat moneybar u potpunosti.
Eh sad opet tu ima problem, ne mogu ja ja na svom PCu radim po sebi i radim ručno ne radim ja u editorima nego jednostavno sam izračunao i meni radi, sve 3, na 3 različite skripte sve je to do monitora itd.
ne mogu biti 100% precizan ali samo donkle jesam dovljno da služi. Ovaj include inaće ne služi da recoleruje money bar već je to vrsta bržeg i boljeg manipuliranja novca, i ne moguće varanje default money-a tipa ima skritpa svakakvih podesiti money bar defaultni varijablom etc i izgleda da igrač ima pare, ovako to ne može, ovo je i anti money hack i manipulacija njime.

Ofc, ja sam rekao da ako neko ima ideju za funkcije dodati posto je naziv sam Money-Config i trebam ga sigurno update ovo nije finalna verzija, nesto sto bi bilo korisno, tipa jedno sto je dobro kod ovog sto Unkovic rece pade mi na pamet nesto tipa SetPlayerMoneyLimit( params: playerid, limit - max novac koliko moze dobiti);

Citat: ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,, poslato Avgust 16, 2018, 02:18:06 PRE PODNE
Ofc, ja sam rekao da ako neko ima ideju za funkcije dodati posto je naziv sam Money-Config i trebam ga sigurno update ovo nije finalna verzija, nesto sto bi bilo korisno, tipa jedno sto je dobro kod ovog sto Unkovic rece pade mi na pamet nesto tipa SetPlayerMoneyLimit( params: playerid, limit - max novac koliko moze dobiti);
Imas onaj inc GetPlayerResolution tako nesto, pribaj s tim nastimati
Unkovic.

Citat: Unkovic poslato Avgust 16, 2018, 17:16:52 POSLE PODNE
Imas onaj inc GetPlayerResolution tako nesto, pribaj s tim nastimati
to nije moguce jer meni ne treba da dobijem vrednost vec da nastimam vrednost i nece to raditi. @Ino42O  i ja smo bas jucer pricali o tome.

Ne postoji GetPlayerResolution funkcija niti nacin da je dobijes bez custom launchera

Unkovic.

Citat: Unkovic poslato Avgust 16, 2018, 18:05:46 POSLE PODNE
Ma ne znam dal ovo radi
https://github.com/Hual/SA-MP-Plus/wiki/GetPlayerResolution
Al probajte

A client modification for GTA:San Andreas that uses SA-MP's plugin SDK to interact with the SA-MP server and add new features
Software Developer

Citat: Ino42O poslato Avgust 16, 2018, 18:16:41 POSLE PODNE
A client modification for GTA:San Andreas that uses SA-MP's plugin SDK to interact with the SA-MP server and add new features
Ma ne treba plugin
Unkovic.

Odlicno  8) 8)
Jos radova hocemo  :D

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Citat: Unkovic poslato Avgust 16, 2018, 18:17:42 POSLE PODNE
Ma ne treba plugin

Koliko sam se ja cepao na ovo juce sto sam napisao xD
Unkovic.

Citat: Unkovic poslato Avgust 17, 2018, 21:51:13 POSLE PODNE
Koliko sam se ja cepao na ovo juce sto sam napisao xD
sto donekle si u upravu ne treba ni include ni plugin treba nam podrska od samp tima da odrade, da mozemo pristupiti clientu. :D

Izgleda odlicno, mozda posluzi  :D