â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Paul Castellano poslato Oktobar 30, 2018, 21:56:52 POSLE PODNE
Čudno da meni ovako dugo treba :D Očito ovisi od banke do banke ili što već..

To tako u Hercegovini, u nas u RS sve ide brze  ;)  :P

Bijele starke Converse All Star Ox kome trebaju ovakve nek pogleda, ispod trzisne cijene
https://www.olx.ba/artikal/31504762/converse-all-star-ox-patike/

Citat: androoooooooooo poslato Oktobar 31, 2018, 17:35:33 POSLE PODNE
Bijele starke Converse All Star Ox kome trebaju ovakve nek pogleda, ispod trzisne cijene
https://www.olx.ba/artikal/31504762/converse-all-star-ox-patike/

Al ti je prva slika....I to igra dosta veliku ulogu u broju pregleda i potencijalnih kupaca...pa promjeni to ;)

Mali prikriveni govnar, godinama "gradio karijeru" ovde predstavljajuci se kao uzoran i nadasve pametan clan foruma, a onda - pokazao da je zapravo jedna mala iskompleksirana gnjida.

Eto da se zna o kakvom psihijatrijskom slucaju se radi.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Danas je sve lakse manipulisati ljudima sa stvarima iz proslosti.. Jedan od primera je prikazan..

Lol, cudi me da je zapravo takav cinio mi se dobar momak ovk  :)

#A.J.

Znao sam ja za njega od prije, Mickey Edwards, takozvani. Uvijek se volio pravit pametan, nikad ga nisam gotivio.
Ne znam zašto po forumu pišu ovakve stvari o prošlosti..

Citat: Captain Foux poslato Oktobar 31, 2018, 23:05:14 POSLE PODNE
Znao sam ja za njega od prije, Mickey Edwards, takozvani. Uvijek se volio pravit pametan, nikad ga nisam gotivio.
Ne znam zašto po forumu pišu ovakve stvari o prošlosti..
Frenkie se prije zvao dok je drzao NL a Hoxxy vazda tako , ali sad ga nema nigdje , otkad je reko da se povlaci.
Frajer skroz nesto , 2014 - 15 , opet htio otvoriti NL i opet nestao i nikad vise nije usao.
Niko nema informacije o njemu ni nista.

Citat: Blazey poslato Novembar 01, 2018, 11:03:25 PRE PODNE
Frenkie se prije zvao dok je drzao NL a Hoxxy vazda tako , ali sad ga nema nigdje , otkad je reko da se povlaci.
Frajer skroz nesto , 2014 - 15 , opet htio otvoriti NL i opet nestao i nikad vise nije usao.
Niko nema informacije o njemu ni nista.

Umro lik baÅ¡ vala.. ViÄ'ao sam mu slike prije nekih 8/9 mj po Americi negdje sa djevojkom..

ko sandi peder sam wtf

neko neki kineski telefon da nije mnogo skup al da je lijep makar specifikacije me ne zanimaju,novo naravno da narucim kao iqmobile ili tako nesto