â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Ma joj koliko godina još ovo sranje od sampa pratim hahahaha nekad sam znao i skriptat i radit u mnogim programima :D

@pizza mozes i meni poslat onaj extazy mod ako ti je dakic poslao :D trazim ga vec mjesecima

#A.J.

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Oktobar 29, 2018, 02:22:28 PRE PODNE
@pizza mozes i meni poslat onaj extazy mod ako ti je dakic poslao :D trazim ga vec mjesecima
Kako je škola počela samo ideš na nargile s onim pederom @Mumi.je. :P
Nema vas neÅ¡to, jeste l' to popustili  :P :D

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Oktobar 29, 2018, 02:22:28 PRE PODNE

Nemam, obrisao.. xD

Ima dosta likova u prijavama za moderatora koji lažu u vezi godina, a donedavno bili 14/15.

Jbt led kad se sjetim kad sam se registrovo koji sam bot bio a sad sam jos veci bot xaxaxaxaxa

Citat: Avast poslato Oktobar 29, 2018, 16:24:36 POSLE PODNE
Ima dosta likova u prijavama za moderatora koji lažu u vezi godina, a donedavno bili 14/15.
takvih ce uvek biti

bedak,dodjem kuci nemg se prijavit na ovaj acc samo mi na informatici na racunaru prijavljen..pokusam se kuci prijavit na ovaj acc pise vasa sesija je istekla tokom slanja poruke molimo pokusajte ponovno...a napravim novi acc radi sve normala hehehe novi acc @noxius

Poyy narode :D
Jbt gledao sada neki live od pre 4-5 godina gde su bili ovi nasi balkanski youtuberi,i gledam koliko je u to vreme youtube nekako bio normalniji,svi su nekako bili kao jedno,a danas se samo prozivaju i glume neke umisljene ,,huligane,, :) ono secam se dodjem kuci iz skole,odem na youtube pa vidim ovaj snimio sa ovim klip pa ovaj sa ovim,nisam znao sta cu prvo da gledam :D a da ne pricam o onom vremenu kada smo youtube koristili samo za slusanje muzike :D

I ja sam unazad 2-3 godine lagao za godine, kakav sam debil bio :P

bilo je lijepo dok je trajalo.

#A.J.

Citat: Jerenić poslato Oktobar 29, 2018, 21:16:31 POSLE PODNE
Aktivirajte se malo, TDeri
Sjeb'o sam grafičku, ne mogu igrat igrice. :D
Misle ako stave veći broj godina da će dobit moderatora tako lako.
Meni će tek 7. decembra 17. godina, a moderatora ako dobijem, dobijem. Neki bolji pdf jedino za promjenu da aktiviram i tjt. :)