â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.

//
Poslednja Izmena: Oktobar 04, 2018, 11:46:13 PRE PODNE od ᴀʀᴍᴀɢᴇᴅᴏɴ

Citat: Zile42O poslato Oktobar 04, 2018, 03:38:42 PRE PODNE
Hej druze, nema osnova za sud to stoji, ti nisi pocinio krivicno delo cak ima mng viceva na racun sase matica pa niko nije u zatvor otisao je l' tako?, bolje uzmi vrati profil i javno se izvini, moj savet. kako zelis ti :)
Traze te neki momci cimaju me bzv necu da za mojih 10 min posla ti najebes :D
Bato, ja sam iste sekunde kada sam upalio fon i video 999 notifikacina to uradio, i bez toga sam to hteo da uradim, imalo je ovo svrhu al jbg nema nista da se sazna zbog telegrafa

Ti si svoju, ne tako uspesnu karijeru zavrsio i ovde

Steta sto nisi blize, opasno bih ti nalupao samare, one seljacke, vaspitne, da ti usi budu otecene, magarce mali
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

I dalje mi nije jasno zasto ljudi napadaju zbog njega, mene, @Karburator  i @RomaNN 
Stiglo mi je preko 30 poruka o tome da sam ja Armagedon, ili da dam njegove informacije, ime prezime, gde zivi i to, a ja nemam pojma :D

Uglavnom, koliko bolestan mozes biti da objavis onako nesto...

Facebook - Klik

Citat: .ксундер poslato Oktobar 03, 2018, 22:21:48 POSLE PODNE
Zato sto nasi klubovi ne mogu da imaju multimilionska ulaganja kao neki :D

Istina. Treba nam par tajkuna.   :P

Citat: Avast poslato Oktobar 04, 2018, 12:36:09 POSLE PODNE
Istina. Treba nam par tajkuna.   :P

Da privatizuju klubove pa da ne bude vise Crvena zvezda nego Ljubicasti nosorog? Ne ide to kod nas Balkanaca nikako pa makar ponudio milijarde (sto mi je veoma drago).

Inace nzm sta se ovom gore decku u glavi dogodilo da to objavi, cinio mi se kroz pricu kao polu-normalan tip...
Takodje mi se javilo dosta ljudi da im dam ime i prezime lika (iako nmp odakle im da bih ja to mogao znati).
Opravdanje je da je to poredio sa vicevima za Maju/Milicu (koga vec),  koja je izmisljen lik, je i vise nego besmislena, al sta zna mozak od 15 godina koji jos ne razumije kako svijet funkcionise...
Ako ne osjeti ni malo iskrenu grizu savjesti neka se javi psihijatru.

@Zile42O ne seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeri dok voz stoji

sta se desilo uopce? haha
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=124398.msg873688#msg873688 date=1538662333]
sta se desilo uopce? haha
Kao neki Armagedon prozivo dijete koje je umrlo. A za to dijete se skupljala novčana pomoć. Imaš sve u linku ispod. @Łuk@

http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2996559-mislili-smo-da-od-gacesine-sale-na-racun-male-milice-nema-nista-morbidnije-a-onda-se-pojavio-bolestan-vic-o-malom-dusanu
Poslednja Izmena: Oktobar 04, 2018, 16:20:46 POSLE PODNE od mus4.

Citat: mus4. poslato Oktobar 04, 2018, 16:18:40 POSLE PODNE
Kao neki Armagedon prozivo dijete koje je umrlo. A za to dijete se skupljala novčana pomoć. Imaš sve u linku ispod. @Łuk@

http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2996559-mislili-smo-da-od-gacesine-sale-na-racun-male-milice-nema-nista-morbidnije-a-onda-se-pojavio-bolestan-vic-o-malom-dusanu
ja sam osoba koju boli kurac za druge likove i tudje misljenje samo da kazem tako da meni to ne smeta
'Važno je napomenuti da crni humor ne treba pričati u bilo kojoj prilici i na bilo kom mestu, i da treba imati meru (što sa količinom takvih ispričanih viceva, što sa detaljisanjem).'
to je crni humor, svako ima svoju mjeru, neko i nema mjeru ali eto svako ima svoj karakter svoj stav svoje misljenje i to, ja sam cuo na stotine viceva crnog humora tipa
Zasto je mala Ana pala sa ljuljačke?
- jer nema ruke

i to meni apsolutno ne smeta, svako je drukciji, ja sam samo iznio svoje misljenje i ako cete me hejtati zbog mog misljenja boli me kurac, lp

I taj vic je retardiran, smesan mozda osnovcima.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Momci predjite na neku drugu temu, ima puno ljepsih stvari na ovom svijetu, njegova neukusna sala ne vrijedi paznje, vrijedi za psihijatre i psihologe.

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: SlavicBeast poslato Oktobar 04, 2018, 17:19:39 POSLE PODNE
I taj vic je retardiran, smesan mozda osnovcima.
jbg svako je drugaciji

//
Poslednja Izmena: Oktobar 04, 2018, 17:32:25 POSLE PODNE od SteXi.ılllı.

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=124398.msg873702#msg873702 date=1538667038]
jbg svako je drugaciji

//
imas podforum za takve stvari, nisi od juce ovde