â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 18 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Bespomocni Skripter poslato Oktobar 03, 2018, 22:46:31 POSLE PODNE
Izasao u novinama, evo jer sam ugasio fb pa ako ne znate istinu:
Izvinjavam se svima, ima par ljudi koji imaju ss od 11h kada je tek post obj da ne bude da lazem...
Ja sam Armagedon... I stvarno nisem zeleo onoliku lavinu komentara niti paznje, nisam nista postigao ovim,
prekopirao sam fore za malu milicu i anu i hteo promenio ime osobe...
Kasnije sam hteo da pitam "A za malu Anu vam je bilo smesno" i hteo malo da vas kritikujem, ali jbg...

Kad budes blizu bl javi se da popricamo  ;)

Edit: Rijec je o tome da je ovaj maloumni debil pokusavao bit smijesan preko smrti malog dusana i kad su ga poceli pljuvat hoce da ispadne nevinasce neko
Poslednja Izmena: Oktobar 04, 2018, 00:00:16 PRE PODNE od Kico.

@Bespomocni Skripter ma boli te kurac,bar si izasao u novinama,tako se danas probija :) :D , a i toliko lajkova i komentara ne mogu da imam ni sa autolikerom :D
Poslednja Izmena: Oktobar 04, 2018, 00:05:52 PRE PODNE od #TheV1nny_

Lol, izaci u novinama sto se sprdas sa mrtvim djetetom za koje su svi skupljali novac da se spasi itd itd...
Kolko covjek moze nisko pasti....

Citat: Kico. poslato Oktobar 04, 2018, 00:06:01 PRE PODNE
Lol, izaci u novinama sto se sprdas sa mrtvim djetetom za koje su svi skupljali novac da se spasi itd itd...
Kolko covjek moze nisko pasti....
A znas li ti koliko ima dece koje boluju od raznih bolesti pa ih niko ne jebe ni dva posto,zasto? ja znam ono kada je bilo vreme za prikljupljanje para za tog Dukija,jebote udjem na instagram i samo mi to iskace,izgubim volju za instagramom,i ovako dodjem kuci i reko da se malo opustim kad nema sanse,a postavlja se pitanje zasto je on poseban od svih onih drugih kojima je isto potrebna pomoc na sajtu budihuman.rs ili bilo kom drugom ;)

Citat: #TheV1nny_ poslato Oktobar 04, 2018, 00:04:12 PRE PODNE
@Bespomocni Skripter ma boli te kurac,bar si izasao u novinama,tako se danas probija :) :D , a i toliko lajkova i komentara ne mogu da imam ni sa autolikerom :D
Ti si onda druze vise bolesniji od njega. Ako ti je to cilj da izadjes u novine a da se pritom salis s necim sto nije za salu onda bi ti trebao na ispitivanje.

Citat: Peкi poslato Oktobar 04, 2018, 00:12:15 PRE PODNE
Ti si onda druze vise bolesniji od njega. Ako ti je to cilj da izadjes u novine a da se pritom salis s necim sto nije za salu onda bi ti trebao na ispitivanje.
Ma zezam se malo,procitaj moj prosli post i odgovori :)

#A.J.

@Bespomocni Skripter @SlavicBeast
Evo gledam, već je na instagramu počelo da se priča o ovome i postavljaju ove slike statusa.

Tek ovk vidis koliko debila ima, druze ako nmzes donirat il sta vec podjelit za doniranje nemoj srat i pravit se mudonja preko samp profila, prosipat neke fore debilne, nije ovo za nas ovo treba psihijatar da rijesi ocigledno je nekima prijeko potreban

Samo taj account ima? Ako znate jos neki, sve ispisite ovde
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Nobody.aMx tako nesto vidi...

Msm da je ovo provjeri po ip Debil
Poslednja Izmena: Oktobar 04, 2018, 00:30:41 PRE PODNE od Kico.