â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Dajem PUBG za donaciju spec nicka na Skill Areni(neću igrati 2-3mj vjv pa neću da dajem pare jer mi trebaju trenutno, a ovo mi džabe stoji).

Inače donacija za spec nick je 1000 RSD = 65 Kn = 17 KM, a PUBG na g2a oko 20$ tkd u plusu ste kako god.

Pozz

Konačno se i youtube sjetio da ubaci mini plejer :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Kako ste mi ljudi.
Jebem ti ljubav i ko je izmisli.

Da ali zasto raditi reinstall OS-a zbog ovoga?

Citat: Zile42O poslato Septembar 29, 2018, 16:28:38 POSLE PODNE
Da ali zasto raditi reinstall OS-a zbog ovoga?
prvo me to zezalo i onda nikako mi nije se steam htjeo pokrenut ono dodje updating steam i smao se zatvori nije nista htjelo i ponovno mu lupim nov OS

Citat: Captain Foux poslato Septembar 29, 2018, 10:26:15 PRE PODNE
Kako ste mi ljudi.
Jebem ti ljubav i ko je izmisli.
nemoj biti tuzan :D ko je jebe sini jedan indzo

Citat: Klinac poslato Septembar 29, 2018, 16:30:05 POSLE PODNE
prvo me to zezalo i onda nikako mi nije se steam htjeo pokrenut ono dodje updating steam i smao se zatvori nije nista htjelo i ponovno mu lupim nov OS
Ma meni pokrene steam ali ne ucita steam browser tipa my profile, features i tako to

Citat: Zile42O poslato Septembar 29, 2018, 16:30:57 POSLE PODNE
Ma meni pokrene steam ali ne ucita steam browser tipa my profile, features i tako to
Jesi probo reinstal steam ? ( Nemoj ako imas kakve igre po 20 gb instaliranje xaxax ) ;D

Postovi obrisani, imate pm gde se mozete dopisivati.
@Klinac & @Zile42O
Zabranjen je razgovor izmeÄ'u dve osobe u viÅ¡e postova bez da je neki drugi korisnik učestvovao u tome.(Dva korisnika foruma piÅ¡u 2-3 posta za redom bez da ih je neki drugi korisnik prekinuo)
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Septembar 29, 2018, 17:08:52 POSLE PODNE
Postovi obrisani, imate pm gde se mozete dopisivati.
@Klinac & @Zile42O
Zabranjen je razgovor izmeÄ'u dve osobe u viÅ¡e postova bez da je neki drugi korisnik učestvovao u tome.(Dva korisnika foruma piÅ¡u 2-3 posta za redom bez da ih je neki drugi korisnik prekinuo)
Ok,važi. Izvinjavamo se. ;D

Kako da fixam jebeno ne mogu da skrolam jer preko onog skrol kurca mi smanjuje/pojacava zvuk i poslije restarta i sve...

//fixed
Poslednja Izmena: Septembar 29, 2018, 19:22:20 POSLE PODNE od muma.