â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Zanima me ima li netko kome treba Preimum VPN? Ima ponuda za CyberGhost Premium 33.00$ na godinu dana.Moguće je spojiti 7 ureÄ'aja pa ako netko ima zainteresiran podjeliti troÅ¡kove neka se javi  8) NeÅ¡to mi se ne plaća sam(Ponuda vrijedi joÅ¡ 10 sati)

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=124398.msg871780#msg871780 date=1537269737]
kako vam se da vis pisati... hahahahahahaha

i još te tražim u magli laži, u hladnoj špilji naših pustih snovaaaaaaaaaa

Citat: Paul Castellano poslato Septembar 18, 2018, 14:12:31 POSLE PODNE
Zanima me ima li netko kome treba Preimum VPN? Ima ponuda za CyberGhost Premium 33.00$ na godinu dana.Moguće je spojiti 7 ureÄ'aja pa ako netko ima zainteresiran podjeliti troÅ¡kove neka se javi  8) NeÅ¡to mi se ne plaća sam(Ponuda vrijedi joÅ¡ 10 sati)
Da si reko NordVPN pa bi pristo al cyberghost hmm nije on nes

HAHAHAHAHAHAHAHAH (film: Thor)

(ovdje malo sjebana slika jer sam uhvatio u pokretu SS xD)

Citat: muma. poslato Septembar 18, 2018, 19:57:09 POSLE PODNE
i još te tražim u magli laži, u hladnoj špilji naših pustih snovaaaaaaaaaa
mm
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Paul Castellano poslato Septembar 18, 2018, 14:12:31 POSLE PODNE

Ja bih ti preporucio expressvpn, mozes uzeti kod ovog lika izadje te 25KM(12.5â,¬) godiÅ¡nje(Link: https://www.olx.ba/artikal/30868516/vpn-accounti-nord-express-hidemyass-ipvanish/ )
Taj lik uzima paypal, a mozes platiti i putem banke. Ja od njega kupujem sve moguće stvari od igrica do drugih računa(netflix, hulu, cbs i ostala sranja) i lik isporuči sve kako treba, takoÄ'er imaÅ¡ garanciju na acc tipa netflix acc ako uzmes na mj dana 2.5KM imaÅ¡ garanciju ako prestane da radi poÅ¡alje ti novi.

A po pitanju VPNa ja bih ti preporučio expressvpn, ja ga koristim. Probao sam te sve druge meÄ'utim expressvpn ima tonu lokacija, mogućnosti mali milion i ono najvažnije radi na netflixu, hulu, cbs, hbo go. Mozes gledati sve te servise, iako se neki mogu i kod nas gledati tipa netflix i hbo go, sa expressom omogućiÅ¡ sadržaj npr za USA i dobijeÅ¡ na naÅ¡ sadržaj jos negdje.
npr. Netflix u Bih: 170 serija i oko 550 filmova ; Netflix u USA: 1160 serija i preko 4000 filmova

TakoÄ'er ako koristiÅ¡ linux imaÅ¡ opciju za to da instaliraÅ¡ bez ikakvih problema.

Mozes tu pogledati par stvari https://www.expressvpn.com/what-is-vpn
Poslednja Izmena: Septembar 18, 2018, 22:35:09 POSLE PODNE od MEDO

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

Citat: MEDO poslato Septembar 18, 2018, 22:32:59 POSLE PODNE
Ja bih ti preporucio expressvpn, mozes uzeti kod ovog lika izadje te 25KM(12.5â,¬) godiÅ¡nje(Link: https://www.olx.ba/artikal/30868516/vpn-accounti-nord-express-hidemyass-ipvanish/ )
Taj lik uzima paypal, a mozes platiti i putem banke. Ja od njega kupujem sve moguće stvari od igrica do drugih računa(netflix, hulu, cbs i ostala sranja) i lik isporuči sve kako treba, takoÄ'er imaÅ¡ garanciju na acc tipa netflix acc ako uzmes na mj dana 2.5KM imaÅ¡ garanciju ako prestane da radi poÅ¡alje ti novi.

A po pitanju VPNa ja bih ti preporučio expressvpn, ja ga koristim. Probao sam te sve druge meÄ'utim expressvpn ima tonu lokacija, mogućnosti mali milion i ono najvažnije radi na netflixu, hulu, cbs, hbo go. Mozes gledati sve te servise, iako se neki mogu i kod nas gledati tipa netflix i hbo go, sa expressom omogućiÅ¡ sadržaj npr za USA i dobijeÅ¡ na naÅ¡ sadržaj jos negdje.
npr. Netflix u Bih: 170 serija i oko 550 filmova ; Netflix u USA: 1160 serija i preko 4000 filmova

TakoÄ'er ako koristiÅ¡ linux imaÅ¡ opciju za to da instaliraÅ¡ bez ikakvih problema.

Mozes tu pogledati par stvari https://www.expressvpn.com/what-is-vpn

Hvala! Vjerovatno ću uzeti od tog lika

pustio sebi sinana i slusam,sine naježim se na svaku pjesmu

Kako vam se svidja novi apdejt chroma ?

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

#A.J.

Citat: Fqris poslato Septembar 19, 2018, 23:17:43 POSLE PODNE
Kako vam se svidja novi apdejt chroma ?

Na početku mi se nije sviÄ'alo,ali navikneÅ¡ se :) Lijepo je