â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja svoga ne trebam ni gasit, ugasi se on sam kad mu CPU doÄ'e na 100% i kad ga preopteretim  :D

Pozdrav :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Pozdrav,

Zna li itko kakvu animaciju za lijecenje igraca ili nešto slicno ? Koristim nešto za medkit da lijeci sam sebe a nemam prikladnu animaciju...

Citat: Avast poslato Septembar 07, 2018, 19:09:01 POSLE PODNE
Pozdrav,

Zna li itko kakvu animaciju za lijecenje igraca ili nešto slicno ? Koristim nešto za medkit da lijeci sam sebe a nemam prikladnu animaciju...
Freezuj igrača, setaj mu kameru iza i animaciju ona kao bomb planting, izgleda kao da zamotava ruku bandagama. :D

Citat: muma. poslato Septembar 07, 2018, 19:41:18 POSLE PODNE
Freezuj igrača, setaj mu kameru iza i animaciju ona kao bomb planting, izgleda kao da zamotava ruku bandagama. :D

Nema mi druge čini se, hvala  ;)

Citat: Ino42O poslato Septembar 07, 2018, 13:34:02 POSLE PODNE
Ahahha nebi trebao ðŸ˜,,
ma neće, mada sam oprezan jer je laptop previše skup za mene, ne bih si mogao priuštit sličan :D

bilo je lijepo dok je trajalo.

Moze neko da pomogne ko zna :D

Kad igram Zulu sve mi otvara osim shopa i ono za sredjivanje puske tu zabode samo ucitava i nista se ne desava. Igrica radi u fullu na max u 80-90fpsa

#A.J.

Citat: Lovacnadrolje42 poslato Septembar 08, 2018, 10:10:44 PRE PODNE
Moze neko da pomogne ko zna :D

Kad igram Zulu sve mi otvara osim shopa i ono za sredjivanje puske tu zabode samo ucitava i nista se ne desava. Igrica radi u fullu na max u 80-90fpsa
Ne valja ti igrica hahaha. :D