â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

pozdrav od mene i mog ljubimca iz new yorka,ps planiram nesto u buducnosti,nadam se da mi "skripteri" nece ukrasti ideju,koji procitaju o cemu se radi

Dobro jutro svima ;)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Citat: muma. poslato Avgust 30, 2018, 01:27:12 PRE PODNE
Jebači nikad ne pričaju o jebanju, trust me nigga, oni koji ti se najviše hvale o seksualnom životu najmanje ustvari jebu ili ne jebu nikako. ;D

help,

da li ima razlike u FPS u onom repacku gta 5 i u originalnom sa social cluba pošto mi je mrsko skidati 80gb, a repack je 35 gb, moram odraditi jedan benchmark na jednom kompu, a net shit pa me zanima da mi neće šta spuštati fps ako skinem taj repack crackovan...
Pa sad, ne znam koliko je to sigurno.  :D
Ja znam Å¡ta je bilo.

Foux jeb'o 100% ( Uskoro izbacujem HiddenCam-Foux-VS-Maca.mp4 na ph)

Citat: muma. poslato Avgust 30, 2018, 01:27:12 PRE PODNE
Jebači nikad ne pričaju o jebanju, trust me nigga, oni koji ti se najviše hvale o seksualnom životu najmanje ustvari jebu ili ne jebu nikako. ;D

help,

da li ima razlike u FPS u onom repacku gta 5 i u originalnom sa social cluba pošto mi je mrsko skidati 80gb, a repack je 35 gb, moram odraditi jedan benchmark na jednom kompu, a net shit pa me zanima da mi neće šta spuštati fps ako skinem taj repack crackovan...
Jedina razlika je sto tom repacku treba 12h da se instalira na duo core, 8-10h na quad core.

Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

#A.J.

Citat: ᴀʀᴍᴀɢᴇá´...ᴏɴ poslato Avgust 30, 2018, 11:13:22 PRE PODNE
Foux jeb'o 100% ( Uskoro izbacujem HiddenCam-Foux-VS-Maca.mp4 na ph)
Ukoliko želite kompoletan video, molimo da uplatite 3.40$.
Ukoliko želite da uplatite mječnu članarinu, možete putem PayPal-a. (31.50$). :D

neÅ¡to su neaktivni ovi pro tderi otkako me nema hahhah ðŸ˜, @BaÅ¡ovski

Citat: Kostolomac poslato Avgust 30, 2018, 15:01:32 POSLE PODNE
neÅ¡to su neaktivni ovi pro tderi otkako me nema hahhah ðŸ˜, @BaÅ¡ovski
hahahah nema se od kog kopirat :(

bilo je lijepo dok je trajalo.

#A.J.

Zna li neko neku korisnu i zanimljivu komandu da se doda na srv????

Citat: Sejnur337_ poslato Avgust 30, 2018, 14:04:29 POSLE PODNE
Jedina razlika je sto tom repacku treba 12h da se instalira na duo core, 8-10h na quad core.

Ma i5 6500 (4c) pa eto, nije bitno koliko će se repack kad će se još duže skidati i sve to ovaj originalni, bitno je da nema bagova koji će spuštati fps jer je samo u pitanju benchmark, ako se pokaže dobro onda svakako moram raditi sys pa skinuti sve ponovo pa ću skinuti originalni.(inače znam da gta 5 može i na toster dns u 60fps, to je samo jedna od igrica, skinuo sam fortnite, pubg, ets2, rocket league, myb i cod ww2 skinem pošto moram da znam da lik nije jebavao komponente miningom i tako to jer kaže da su nove).
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2018, 17:28:33 POSLE PODNE od muma.

POSTOJI LI NEKI NACIN DA UZMEM KORDINATE SA SIGNLE PLAYERA? HITNO MI JE STVARNO