â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: SanelPandzic poslato Avgust 23, 2018, 22:03:26 POSLE PODNE
koji je id objekta kiosk
od tolikog foruma ti u offtopic, i to glavni razgovor :D
1571 ti je id

bilo je lijepo dok je trajalo.

Citat: Captain Foux poslato Avgust 23, 2018, 21:24:22 POSLE PODNE
Ma ubijam tam, samo ljubav. :D
Btw. nemoj se Å¡ta prosrat, ima Å¡ifru od mog profila. :D
Hahahahah necu ne brini hahahaha @Captain Foux opušteno. :3

@Darkenzi Script    i brt jesi ista uspeo s tim sto si me scam???
Acc ce biti obrisan jako brzo tako da si se dzabe trudio da me scam :* caos

narucim neke sitnice sa ebaya,treba da dodje kroz mjesec/mjesec i po,a ustvari dodje nakon vise od 3 mjeseca haha

gdje mi zivimo boze dragi al aj dobro je ikako i doslo

inace sta se radi kod vas ?

#A.J.

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Avgust 25, 2018, 16:42:43 POSLE PODNE
narucim neke sitnice sa ebaya,treba da dodje kroz mjesec/mjesec i po,a ustvari dodje nakon vise od 3 mjeseca haha

gdje mi zivimo boze dragi al aj dobro je ikako i doslo

inace sta se radi kod vas ?
evo brate, sranje, bolesti samo..
Sinoć da me cura (djevojka za prefinjene) nije spasila, bio bih mrtav.. Dva put pao u nesvijest, ona me držala da ne udarim glavom od asflat, odvela me do kuće, da se ja toga ničeg nisam sjećo.. Ne znam ni kako sam se probudio.. Sutradan, tjst. danas sam išo do nje i majke njene (punice moje :D) da im se zahvalim.. Saznam šta mi se desilo i nisam znao šta ću, bio sjeban cijelo vrijeme.. Prvi put kad sam pao u nesvijest, auto me umalo nije satralo i ona me uhvatila za ruke i povukla sa strane.. Ni sanjo nisam da će mi se ovo desit i da će mi neko ovako blizak spasit život.. Ne znam kako da joj se zahvalim, stvarno..
Danas ste me mogli žalit po samp grupama..

Citat: Captain Foux poslato Avgust 25, 2018, 19:24:51 POSLE PODNE
Sinoć da me cura (djevojka za prefinjene) nije spasila, bio bih mrtav.. Dva put pao u nesvijest, ona me držala da ne udarim glavom od asflat, odvela me do kuće, da se ja toga ničeg nisam sjećo.. Ne znam ni kako sam se probudio.. Sutradan, tjst. danas sam išo do nje i majke njene (punice moje :D) da im se zahvalim.. Saznam šta mi se desilo i nisam znao šta ću, bio sjeban cijelo vrijeme.. Prvi put kad sam pao u nesvijest, auto me umalo nije satralo i ona me uhvatila za ruke i povukla sa strane.. Ni sanjo nisam da će mi se ovo desit i da će mi neko ovako blizak spasit život.. Ne znam kako da joj se zahvalim, stvarno..

Å ta je ovo ljudi, svi neÅ¡to padaju ovih mjesec dana. A ja koji sam metar i žilet niÅ¡ta  :D

Auuu covecee,daj nam njen kontakt da joj se zahvalimo,umalo da ostanemo bez najboljeg coveka u pravljenju textdrawova i jedan od najjacih clanova na ovom forumu :) :D

Citat: LMR poslato Avgust 24, 2018, 18:22:36 POSLE PODNE
@Darkenzi Script    i brt jesi ista uspeo s tim sto si me scam???
Acc ce biti obrisan jako brzo tako da si se dzabe trudio da me scam :* caos
debill..sto si dao prvi ? To mi ne ide u glavu al dobro to je balkanski mentalitet scamm u glavi samo..  :D

#A.J.

Citat: Hazon poslato Avgust 25, 2018, 19:52:03 POSLE PODNE
Å ta je ovo ljudi, svi neÅ¡to padaju ovih mjesec dana. A ja koji sam metar i žilet niÅ¡ta  :D
Jarane 1.73 kad se prostre na putu, ovako ko ja hahah :D
Citat: #TheV1nny_ poslato Avgust 25, 2018, 20:55:32 POSLE PODNE
Auuu covecee,daj nam njen kontakt da joj se zahvalimo,umalo da ostanemo bez najboljeg coveka u pravljenju textdrawova i jedan od najjacih clanova na ovom forumu :) :D
Ma kakav ja i TD-ovi, samo bi me mama oplakivala i cura, niko više hahaha, ko jebe mene :D

Sta bih ja bez tebe?  :D
Zahvali se devojci u moje ime  :D  ;)

Facebook - Klik

#A.J.

Citat: • Shomy • poslato Avgust 25, 2018, 22:27:34 POSLE PODNE
Sta bih ja bez tebe?  :D
Zahvali se devojci u moje ime  :D  ;)
Hoću hahaha. Šta bi ste vi bez mene. :D
Sinoć sam preživio najgore što se može desit.. A često znam past u nesvijest, škodi mi sunce, a pušim cigare, ne jedem kako treba. Imam 57kg haha. :D
Poslednja Izmena: Avgust 25, 2018, 23:12:10 POSLE PODNE od Captain Foux

Citat: Captain Foux poslato Avgust 25, 2018, 23:07:55 POSLE PODNE
Hoću hahaha. Šta bi ste vi bez mene. :D
Sinoć sam preživio najgore što se može desit.. A često znam past u nesvijest, škodi mi sunce, a pušim cigare, ne jedem kako treba. Imam 57kg haha. :D

@Captain Foux Zbog ovoga padas u nesvest i imas toliko kg  :D