â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Neki tutorijal o povezivanju moda sa database -om? (MySql)

To koliko ovaj html i css umeju coveka da zabune i da ubiju u oci,to ne zna niko ahahahah :D

Pozdrav ;)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: #TheV1nny_ poslato Avgust 15, 2018, 21:09:40 POSLE PODNE
To koliko ovaj html i css umeju coveka da zabune i da ubiju u oci,to ne zna niko ahahahah :D
Koristi Brackets.
Po meni je on najlaksi za pisanje koda (tacnije boje su nekako lepse, pa se sve moze vidjet).
Samo da znas da Brackets nekada moze lagovat ako imas previse linija (nez za noviju verziju, ali sam negde procitao na netu u vezi toga.)
https://github.com/adobe/brackets/issues/9444
https://github.com/adobe/brackets/issues/9861
https://github.com/adobe/brackets/issues/9447
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Ono kad krenes da editas Balkan Express i skontas koliko je sjeban i mator.
Dajte neki noviji GM.
Jel koristio neko LVRP i kakav je?
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citat: Unkovic poslato Avgust 16, 2018, 15:16:32 POSLE PODNE
Ono kad krenes da editas Balkan Express i skontas koliko je sjeban i mator.
Dajte neki noviji GM.
Jel koristio neko LVRP i kakav je?

Nećeš ti nikad ništa napraviti na taj način :)

Citat: Paul Castellano poslato Avgust 16, 2018, 15:39:59 POSLE PODNE
Nećeš ti nikad ništa napraviti na taj način :)
Nije mi cilj da napravim. Cilj mi je da radim za svoju dusu nesto. Hteo sam BEX, ali je prestaro i ima previse starih funkcija i svega starog, tako da sam bacio to u vodu.
Unkovic.

Citat: Unkovic poslato Avgust 16, 2018, 15:44:15 POSLE PODNE
Nije mi cilj da napravim. Cilj mi je da radim za svoju dusu nesto. Hteo sam BEX, ali je prestaro i ima previse starih funkcija i svega starog, tako da sam bacio to u vodu.

Napravi od starog novo :)
Od mijenjanja modova nema ništa.Jednom kad uzmeš jedan to je to.Od njega napravi sve što želiš i kako želiš.Po meni je najbolje uzeti neki mod koji ima osnovne stvari dovoljne za igru i onda od njega napraviti nešto po svojoj želji.Uzeti LVRP ili neki Dimijev npr je po meni čisti promašaj jer takvi modovi već imaju po 100k linija i dosta stvari.Naravno i od njih se može napraviti promjena ali puno lakše je to napraviti na modu poput UPa npr.(Kod njega je jedini problem bugovi,mada su i oni riješivi)

Citat: Paul Castellano poslato Avgust 16, 2018, 15:48:01 POSLE PODNE
Napravi od starog novo :)
Od mijenjanja modova nema ništa.Jednom kad uzmeš jedan to je to.Od njega napravi sve što želiš i kako želiš.Po meni je najbolje uzeti neki mod koji ima osnovne stvari dovoljne za igru i onda od njega napraviti nešto po svojoj želji.Uzeti LVRP ili neki Dimijev npr je po meni čisti promašaj jer takvi modovi već imaju po 100k linija i dosta stvari.Naravno i od njih se može napraviti promjena ali puno lakše je to napraviti na modu poput UPa npr.(Kod njega je jedini problem bugovi,mada su i oni riješivi)
Moze i to, ali nemoj UP molim te, ima li nesto slicno njemu, novije?
Unkovic.

Citat: Unkovic poslato Avgust 16, 2018, 15:48:58 POSLE PODNE
Moze i to, ali nemoj UP molim te, ima li nesto slicno njemu, novije?
Hehe,ne pratim to iskreno.Nekad bacim pogled i to je to.No to su većinom svi editi UPa,LVRP-a,nekog Dimijevog moda(Athlone/San Marino)...Samo 10ak modova na cijelom ovom forumu je zaista originalno.Bez da se odradi 5 stvari i objavi mod,tako da je u ovoj masi zaista teško pronaći dobar mod.