â—„ Glavni razgovor #38 â–º

Započeo SlavicBeast, Avgust 05, 2018, 20:40:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

SANDERLAND i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Hi guys, trazim acc na sa-mp official forumu da li ima neko acc prazan verifikovan spreman za postove etc. Ne mogu cekati da me verifikuju tri dana da bih izbacio include, ili ako je neko raspolozen neka izbaci umesto mene na engleskom i to je to hvala vam.

Citat: ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,, poslato Avgust 15, 2018, 15:42:38 POSLE PODNE
Hi guys, trazim acc na sa-mp official forumu da li ima neko acc prazan verifikovan spreman za postove etc. Ne mogu cekati da me verifikuju tri dana da bih izbacio include, ili ako je neko raspolozen neka izbaci umesto mene na engleskom i to je to hvala vam.
Imam ja, mogu da postavljam postove. Sad ne znam dal je to verifikovano, al cim mogu jeste
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citat: Unkovic poslato Avgust 15, 2018, 15:43:32 POSLE PODNE
Imam ja, mogu da postavljam postove. Sad ne znam dal je to verifikovano, al cim mogu jeste
imas odma ovde ispod mene [Include] Money-Config. samo ga prebaci za tamo i tjt stavi Author: Zile42O a sebi napisi tamo da si izbacio umesto mene da ne napadaju xD

Citat: ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,, poslato Avgust 15, 2018, 15:46:24 POSLE PODNE
imas odma ovde ispod mene [Include] Money-Config. samo ga prebaci za tamo i tjt stavi Author: Zile42O a sebi napisi tamo da si izbacio umesto mene da ne napadaju xD
Daj sredi na Engleskom samo, nisam profi s tim
Unkovic.

Ustvari ja cu, nista nemoj
Unkovic.

Moze jedno pitanje za ove malo iskusnije web developere ili kako vec,koji programski jezik se najvise koristi za pravljenje web sajtova i (portala i foruma) :)

Citat: #TheV1nny_ poslato Avgust 15, 2018, 16:00:07 POSLE PODNE
Moze jedno pitanje za ove malo iskusnije web developere ili kako vec,koji programski jezik se najvise koristi za pravljenje web sajtova i (portala i foruma) :)
Ja sam koristio ASP.net, ali ne znam za ostale.
Unkovic.

Citat: #TheV1nny_ poslato Avgust 15, 2018, 16:00:07 POSLE PODNE
Evo ti ovako HTML nije programski jezik, al gledat cu da to nisi napisao.
Sajt bez CSS-a je ko covjek bez odjece. (nekako za pocetnika objasnit)
HTML/CSS/JS/PHP/SQL/JQUERY
Sad ti mozes uzimat neke framework i slicno

@Zivkovicc
Citat: ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,, poslato Avgust 15, 2018, 15:46:24 POSLE PODNE

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?p=4044886#post4044886
Unkovic.