Slade's Bodyguard Include [FCNPC]

Započeo Slade, Avgust 03, 2018, 13:30:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Takoder dao si mi brutalnu ideju naci boze :D Hvala Slade :D <3

[pawn]La vita E bella [/pawn]

Hvala svima :) Iskoristite to kako želite, u slučaju da mi zatreba update, update ću include i objavit ga i ovdje.

Zaista lijepo,ovo nesto na foru kao GTA SA Singleplayer  :)
#M24

Samo da dodam da izbegavas ovo za type, if,else if,
To mozes switchati. Inace good job.

Jako korisno , svaka cast :)
Samo bi bilo fora da napravis da bodyguard moze da tipa vozi kola i tako neke inovacije.
Good job , samo napred :D

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Hvala svima  8)

Citat: ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,, poslato Avgust 09, 2018, 11:25:47 PRE PODNE
Samo da dodam da izbegavas ovo za type, if,else if, to mozes switchati.
@ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,,
Radim dosta na tome u ovom periodu, vjerovatno ću ubrzo uploadovat ovaj include i iz svojih potreba pa ću i ovdje objaviti, pa ću vidjet da poradim na optimizaciji, inače hvala na savjetu.

Citat: LANMY.pwN poslato Avgust 09, 2018, 22:22:49 POSLE PODNE
Samo bi bilo fora da napravis da bodyguard moze da tipa vozi kola i tako neke inovacije.

@LANMY.pwN Dobra ideja, vidit ću u narednom periodu da ažuriram include sa tom opcijom, samo što sam u početku htio da napravim include koji će koristiti jednostavno samo bazu, tj FCNPC, ne gledajući ostale includeove & plugine. Ali planirao sam tako nešto odraditi da bodyguard može biti i personalni vozač.
Dobra ideja, bit će realizirano, nadam se, ubrzo.

L3o

*

Davno sam napravio slično neÅ¡to ovome, takoÄ'er bodyguard(npc) je mogao da pretresuje ljude te da provijeri da li osoba ima oružije, bilo bi fora da dodaÅ¡ i ti to. Fora include, i definitivno koristan za "RPG" servere. Bravo. ;D
retired

Citat: Slade poslato Avgust 12, 2018, 19:58:18 POSLE PODNE
Hvala svima  8)
@ᴢɪᴠᴋᴏᴠɪá´,,
Radim dosta na tome u ovom periodu, vjerovatno ću ubrzo uploadovat ovaj include i iz svojih potreba pa ću i ovdje objaviti, pa ću vidjet da poradim na optimizaciji, inače hvala na savjetu.

@LANMY.pwN Dobra ideja, vidit ću u narednom periodu da ažuriram include sa tom opcijom, samo što sam u početku htio da napravim include koji će koristiti jednostavno samo bazu, tj FCNPC, ne gledajući ostale includeove & plugine. Ali planirao sam tako nešto odraditi da bodyguard može biti i personalni vozač.
Dobra ideja, bit će realizirano, nadam se, ubrzo.
Naravno ja cu uskoro raditi vestacku inteligenciju za NPCeve i collision za njih pa  cu te pozvati ako budes bio free da pogledas rezultate :D

Odlicno Slade, vidi se da si ti radio :D hehe

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU