Windows 10 ili Windows 7

Započeo Denzla Å alabajzer, Jul 13, 2018, 23:13:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ima jedan laptop specifikacija:
Intel core i5 2520M CPU 2.50GHz
4gb RAM
I neka integrirana grafica Intel HD 3000
E sad mene zanima hoce li se lapotop vise muciti ako mu stavim Windows 10 ili Windows 7. ( nadam se da me svi razumiju  ::) )

Ja mislim da ce ti windows 10 dobro raditi.
Navodno za windows 10 graficka mora podrzavati dx9, intel hd 3000 podrzava dx10.1
Zatim ti treba 2gb za 64bitnu verziju i neki obican procesor od 1ghz.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Win 7 i ne razmisljas  8)
Kad se nakupe update od windowsa 10 bagace ti  8)

Ja sam imao Windows 10, pa sam onda instalirao sadasnji Win 7 i sad moram opet instalirati novi pa razmisljam koji da uzmem. Inace uvijek sam mislio da je windows 7 brze radi ali citam po nekim forumima da je drugacije.

Windows 10 je pravljen da bude lakši od Windows 7 pa ti sad vidi,izaberi.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 13, 2018, 23:30:22 POSLE PODNE
Windows 10 je pravljen da bude lakši od Windows 7 pa ti sad vidi,izaberi.
Citao sam kako je brzi i kako manje koristi rama i CPU

Ne slazem se , cak vise vuce processa od win7 po mojoj proceni  8)

Ja koristim win10 prije jedno pola godine sam presao sa win7 na win10 i mogu reci da sam dosta zadovoljan da mi laptop brze radi i da se dosta brze pali i sve ostalo,jedini problem je ti cesti updateovi ali ipak to je sve i napravljeno da system bude bolji i razvijeniji...

Sistem je brži od Windows 7 ali ako nabacate svakakvih stvari,ne radite defregmentaciju diska,zapustite sistem,logično je da će biti spor.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Windows 10 brzi laksi sigurniji moras bit zaostao da izabere windows 7 preko windowsa 10