KID [ Objasnjenje ]

Započeo NenaD22, Jul 11, 2018, 19:52:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

KID : Sasvim normalna engleska rec koja u prevodu znaci dete , no na Balkanu je drugacije  8)

Sta je KID ?

KID je razmezeno debilno glupo deriste , koje misli da ja BOG i Glavni u svemu , kad nije po njegovorm , jebace ti sve od - do , pljuvace te , sve ce uraditi samo da bude kako on zeli.

KIDove mozemo naci i ovde na forumu , koji skinu neki gamemod ili "pomazu" oko pawn problema , koji kad dobiju hejt , realnost , krecu da pljuju sve i da se prave najpametnijim i najboljim , sto je naravno neistina.

Normalne momke nazivamo Momak , Decko itd , ali KIDovi zasluzuju ovu titulu , no oni najbolje prodju u zivotu , jer su u stanju da nekom lizu dupe , samo da postignu to sto zele , a normalni ce najebati.

Kako se resiti KIDa ?

KIDa se mozete resiti samo ignorisanjem , ignorises ga brate il sestro (da ne bude da necu devojke da navedem , mozda ima neka skripterica , ako ima nek se javi @Moxley  ,mlad , zgodan , plodan , dobar , nije KID i nece imati problema sa njim , PM to him  :D ) , na to ti ne moze nista , onda se nervira i hoce da izvrsi samoubistvo (bilo bi dobro da izvrse) , ali ne zelimo takve efekte , posle bude ubio ih CLAN BSamp Foruma , nije lepo to nikako xD

Poenta :

Ignoriste KIDove , kad mozete je**e ih u mozak malo , da se ispale bar sa foruma  8)

Da li je ovo bilo potrebno?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Poznajem par "kidova" 06,07 godišta koja su perfekt i vaspitana djeca koja imaju mozga i pametniji su nego ovi 02,03 tako da to ti i nije baš tačno jer ima i normalnih Kidova
-propo-

Kao ti sto si rekao za mene da sam "KID" sto sam te sprdao a ja mislim da neko ko ima 16,17 god ne bi pisao ovo sto ti pises..
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

@LoOdaK
Ne zelis da znas kolko sam trigerovan i iznerviran zbog KIDa , zato sam postavio ovaj post da olaksam nekom drugom.
Igram CS malo pre sa drugom , dao mi admina i zezamo se , udje klinac trazi admina , kao reklamirace , ovaj mu reko ne i otisao sa srw , ja ostao i on poceo da me smara za admina(easy kill , ubijam dok stoji i pise) , poce lik da me psuje , sta ce da radi , ovo ono ... Razumi me brt  8)

@Moren0

Imam 19 , objasnjeno iznad tebe.

@Napaceni Bošnjo

Cast izuzetcima , normalnoj Deci , njih ne mogu nazvat KIDovima

Da ali to nije razlog da sad pišeš definiciju kida.Svako se iznervira,ali to ne treba biti razlog za otvaranje teme i pisanje definicija,ako me razumije šta hoću da kažem.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: Moren0 poslato Jul 11, 2018, 21:04:14 POSLE PODNE
Kao ti sto si rekao za mene da sam "KID" sto sam te sprdao a ja mislim da neko ko ima 16,17 god ne bi pisao ovo sto ti pises..
Fazon je u tome da si ti u glavi kid...

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

@Milicaa

Fala na komplimentu  :D

@LoOdaK

Slazem se , inc PP da ti pojasnim malo bolje xD

@Fqris

Pusti ga  8)

#A.J.

Auu, Å¡ta ti reče za majicu.  :D

Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..