Komanda /rokniupdate

Započeo Tayson Pawno, Jul 08, 2018, 18:20:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sta ja ovde tacno treba da ocenim? 30sec posla, beskorisno...
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Kao prvo.
[pawn]    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"((VG:RP)) "CRVENA"Samo Tayson burazeru <3");
    if(AdminDuty[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[VG:RP] "ZUTA"Moras biti na Admin duty");[/pawn]

Nema svako istu definiciju kao ti, boje? Nisi definisao isto, takoÄ'e umjesto tih if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] ...
mogao si jednostavno staviti definiciju Ako nije rcon admin: if(IsPlayerAdmin(playerid)) return SCM(playerid,-1,[VG:RP] Moras biti na Admin Duty...");

Mogao si prvo da objasniš šta da definišemo i kako.
I da #define SCM SendClientMessage - Da nisi zaboravio?

Inače - 0 za tutorijal, kao što kaže ovaj gore iznad 30 sekundi posla. :)

Citat: cHarli3 poslato Jul 08, 2018, 18:27:38 POSLE PODNE
Kao prvo.
[pawn]    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"((VG:RP)) "CRVENA"Samo Tayson burazeru <3");
    if(AdminDuty[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""CRVENA"[VG:RP] "ZUTA"Moras biti na Admin duty");[/pawn]

Nema svako istu definiciju kao ti, boje? Nisi definisao isto, takoÄ'e umjesto tih if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] ...
mogao si jednostavno staviti definiciju Ako nije rcon admin: if(IsPlayerAdmin(playerid)) return SCM(playerid,-1,[VG:RP] Moras biti na Admin Duty...");

Mogao si prvo da objasniš šta da definišemo i kako.
I da #define SCM SendClientMessage - Da nisi zaboravio?

Inače - 0 za tutorijal, kao što kaže ovaj gore iznad 30 sekundi posla. :)
Ja cu da stavim sta hocu bilo koju komandu bas me briga dal je beskorisna Tako da na ovakve glupe komentare necu odgovarati...  :P

Mmm Athlone/SM/Zenolo/Imperium xDD

btw. barem Dimiu credits ostavi kad mu uzimaš simple cmd xd

Citat: Tayson Pawno poslato Jul 08, 2018, 18:25:48 POSLE PODNE
Hhahahha tebi mozda jeste  :P :P  ::)  :D

Svakom je beskorisno salje poruku igracu da napusti server pa kickuj sve u picku materinu i napravi update

WTF,I sta sada mi trebamo ovo da uzmemo...Lakse je zatovriti server i staviti UpDate u toku.Nego da se bahces sa ovako losim kodom   ::)
Citat: 6YuKiMuRo9 poslato Jul 08, 2018, 18:24:24 POSLE PODNE
Sta ja ovde tacno treba da ocenim? 30sec posla, beskorisno...
I ovo je istina bukvalno za manje od 30 sec si ovo uradio  ::)
]

Citat: Lukk.amX poslato Jul 08, 2018, 21:20:33 POSLE PODNE
WTF,I sta sada mi trebamo ovo da uzmemo...Lakse je zatovriti server i staviti UpDate u toku.Nego da se bahces sa ovako losim kodom   ::)I ovo je istina bukvalno za manje od 30 sec si ovo uradio  ::)

Decko se ipak potrudio svaka cast ali sljedeci put nesto bolje stavi  ;)

Onako,moze biti korisno,pohvale,samo rokaj
.

Citat: buLLeT_ poslato Jul 08, 2018, 21:25:26 POSLE PODNE
Decko se ipak potrudio svaka cast ali sljedeci put nesto bolje stavi  ;)
Jeste da se potrudio ahhahahahaha,Za 30 sekundi je mogo da umre ubi se radeci...A kao naprimer sta da stavim boije da mu cestitam i da mu kazem kako sve vaija,Koliko znam na ovom forum je dozvoijena kritika ja sam dao jednu kritiku da je ovo bilo skroz nepotrebno bez truda bez icega,A ti sto mislis da sam ga ja uvredio ili da ja znam boije skriptati od nejga...prevario si se jer ja skriptam samo 3-4 meseca  :), lp
]

Citat: Lukk.amX poslato Jul 08, 2018, 21:56:19 POSLE PODNE
Jeste da se potrudio ahhahahahaha,Za 30 sekundi je mogo da umre ubi se radeci...A kao naprimer sta da stavim boije da mu cestitam i da mu kazem kako sve vaija,Koliko znam na ovom forum je dozvoijena kritika ja sam dao jednu kritiku da je ovo bilo skroz nepotrebno bez truda bez icega,A ti sto mislis da sam ga ja uvredio ili da ja znam boije skriptati od nejga...prevario si se jer ja skriptam samo 3-4 meseca  :), lp

Pa dao sam mu i ja kritiku da je beskorisno a i boli mene kurac koliko ti dugo skriptas ne sjecam se da sam te pitao za to, ali decko je opet nesto napravio