Kako postaviti provjeru samp verzije na server (0.3.7-R2)

Započeo Optimuss, Jul 08, 2018, 00:55:52 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Shone92 poslato Jul 08, 2018, 16:12:13 POSLE PODNE
Dobar,citeri ovo vam radi na r2 i prima vecinu citeva,uzivajte http://www.mediafire.com/file/uaggtlk0dyr4elg/SAMP_Addon_2.2_Setup.exe/file :)

5.1.85.159:7777 probaj ja sam licno probo i nece ;)
Q: Koji vaš životni moto? A: Umjetnik...

low pajseru previse ne optimizovano zasto 256 stringa? opet korisno da si samo malo potrudio ja bi stavio pod onplayerconnect u scmu :d :P
Vandals Project OGC
[size=11.25pt]Vandals Project OGC[/size][/font]
[/color]

Procitaj sta sam sve napiso + treba malo optimizacije na brzinu uradjeno ;)

Znaci ja od kako sam ovo ubacio nisam niti jednog citera primjetio

Prelako za napravit...
EDIT: Ne kazem da nije korisno, samo cleo modovi (i to malo njih) radi na zadnjoj verziji samp-a (ne mislim na DL) :D
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
Y_INI ne odredjuje tvoje sposobnosti :D
(Ono gore Joey)

Trebao si dialogid staviti na zadnji ili 29999(jer ono ko dostiže to..) da ne bi neki bio pod 336 npr prodaja vozila i to pa da pritisnu "Potvrdi" ili nešto slično ako me razumiješ hahahaha pohvale. :D

Citat: X ♫ poslato Jul 13, 2018, 15:18:57 POSLE PODNE
Trebao si dialogid staviti na zadnji ili 29999(jer ono ko dostiže to..) da ne bi neki bio pod 336 npr prodaja vozila i to pa da pritisnu "Potvrdi" ili nešto slično ako me razumiješ hahahaha pohvale. :D
Ja se secam kada je ceta radio onaj afera mod od "0" pa kao odes pustit muziku ono ti proda kucu HAHAH (Nista dialogid niije menjao kad je kopirao sa neta/iz modova hshshs)
MAJ SKVEL BOGOTAC JA SAM MAJ SKVEL MAKAVELI MAJSTOR OH NE JA SAM BOGOTAC JA ZNAM MAJ SKVEL TI KORISTIS .INI OH NE TI SI BOTARA I KANCER SI JER NE KORISTIS MAJ SKVEL MAKAVELI OH NE...

ili
(Ono gore Joey)

Citat: 6YuKiMuRo9 poslato Jul 13, 2018, 15:22:48 POSLE PODNE
Ja se secam kada je ceta radio onaj afera mod od "0" pa kao odes pustit muziku ono ti proda kucu HAHAH (Nista dialogid niije menjao kad je kopirao sa neta/iz modova hshshs)
Hahahahahahahha Ceta pro, meni to uvijek bilo pod definicijom ili u enumatoru xd
Mislim da ne bi bio problem i da otvori šta da je manji delay za kick, ali 2 sekunde je dovoljno da se nešto zajebe. :D

Citat: X ♫ poslato Jul 13, 2018, 15:25:41 POSLE PODNE
Hahahahahahahha Ceta pro, meni to uvijek bilo pod definicijom ili u enumatoru xd
Mislim da ne bi bio problem i da otvori šta da je manji delay za kick, ali 2 sekunde je dovoljno da se nešto zajebe. :D
Ja to drzim u enumatoru...
Da ne bude da spamam ovu temu za dj primetio sam nesto sto me bode u oci...
@tema crni sine zasto pod OnPlayerSpawn doda proveru?!

ili
(Ono gore Joey)

Na Switchu uradjen taj system davnih dana  :D
Poslednja Izmena: Jul 14, 2018, 20:08:08 POSLE PODNE od Dzony Castello
TextDraw'Boss

Prvo: promenio bih da se ta funkcija odnosno provera izvrsava pod OnPlayerConnect.
Drugo:nisam znao da ta provera uopste postoji :D

Hvala,pohvale
~Šutke ツ~

~ Designer | Scripter | TS3 Editor ~
~ Designer - Slobodan | Scripter - Slobodan | TS3 Editor - Slobodan ~
~ Facebook |CLICK! ~
~ Instagram |CLICK! ~

~ Community Info ~

~ Developer -- Wonder Project ~
</>
Do you want Create TextDraw,Edit Gamemode,Create Maps»CLICK«