Pitanje

Započeo M!chaeL, Jul 01, 2018, 15:54:46 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Da li Underpoint ima neke komande za rusenje srwa? Tj znam da ima ali nisam skinuo od Sava(Taj znam da ima) nego nekog Infinitya?
Dio skripte: [ pawn ]vaš odgovor[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike

Lol , da te pitam prvo znas li da uklonis iz posta nepotrebne stvari tipa "Vas Odgovor" i slicno.

Drugo ako si skripter sto ne nadjes sam lepo neg cimas nas ...

Sto se tice originalnog UP msm da nema komande za rusenje servera , nisam siguran nisam radio nista dugo na njemu pa se nesecam.

Bagovi otp kolko ja znam su Tajmeri , Mape neke fale , nema cmd za rusenje srw kolko ja znam... Al sumnjam da je ko to testao jer je edit shit , skoro isto ko UP obican  8)
Poslednja Izmena: Jul 01, 2018, 17:00:28 POSLE PODNE od NenaD22

Citat: NenaD22 poslato Jul 01, 2018, 16:57:37 POSLE PODNE
Lol , da te pitam prvo znas li da uklonis iz posta nepotrebne stvari tipa "Vas Odgovor" i slicno.

Drugo ako si skripter sto ne nadjes sam lepo neg cimas nas ...

Sto se tice originalnog UP msm da nema komande za rusenje servera , nisam siguran nisam radio nista dugo na njemu pa se nesecam.

Bagovi otp kolko ja znam su Tajmeri , Mape neke fale , nema cmd za rusenje srw kolko ja znam... Al sumnjam da je ko to testao jer je edit shit , skoro isto ko UP obican  8)
1. Mrzelo me je da uklanjam, kao da je to naj bitnije lol... 2. Pitam zato sto mozda ima neko da zna, da mi olaksa, ko kaze da ja ne trazim? 3. I treba mi mod kao sto je up "Shit"

Citat: M!chaeL poslato Jul 01, 2018, 17:30:18 POSLE PODNE
1. Mrzelo me je da uklanjam, kao da je to naj bitnije lol... 2. Pitam zato sto mozda ima neko da zna, da mi olaksa, ko kaze da ja ne trazim? 3. I treba mi mod kao sto je up "Shit"
1. Ide na zivce xD 2. Mogao si pitati mene u PP znam ja xD 3. UP nikad nece biti Shit to zapamti...

Citat: NenaD22 poslato Jul 01, 2018, 18:01:17 POSLE PODNE
1. Ide na zivce xD 2. Mogao si pitati mene u PP znam ja xD 3. UP nikad nece biti Shit to zapamti...
Ne kazem ja da je shit up, to si ti reko :D

Gledaj chat, lock cu temu, posto ocigledno nema...