Crash

Započeo M!chaeL, Jun 30, 2018, 16:31:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako, ubacio sam neke modove za samp, i kada sam prvi put probao connect na server (od kako sam ubacio modove) trazilo mi je neki dll, i ubacio sam ga i sada kad sam usao ig sve je normalno radilo, i isao sam rlg i onda mi je crash, i tako par puta sam probao uci i onda sam izbacio dll probao conn opet izbacivalo error pa sam opet ubacio taj dll o normalno je radilo, i sad svaki put kad odem rlg moram prvo izbaciti dll, probam uci, pa opet ubaciti i tek tako mogu igrati, znam da je do enba koji sam ubacio posto je dosta jak, ali nzm zasto kada izbacim dll i probam uci i izbaci mi error pa onda ubacim dll i udjem sve radi, dok ne odem rlg

Pa ocigledno je da taj ENB zahteva koriscenje tog .dll file-a,ono sto ja mogu da ti kazem jeste sledece,ili deinstaliraj taj enb i igraj normalno ili probaj da skines neki drugi enb ili trece da ubacis anticrasher(cleo).

Citat: #TheV1nny_ poslato Jun 30, 2018, 17:34:27 POSLE PODNE
Pa ocigledno je da taj ENB zahteva koriscenje tog .dll file-a,ono sto ja mogu da ti kazem jeste sledece,ili deinstaliraj taj enb i igraj normalno ili probaj da skines neki drugi enb ili trece da ubacis anticrasher(cleo).
ma retko koji anti cresher zaista pomaze, jel imas ti mozda neki da preporucis, probao sa mskinuo sam par ali nisu mi pomogli...

Citat: M!chaeL poslato Jun 30, 2018, 17:35:46 POSLE PODNE
ma retko koji anti cresher zaista pomaze, jel imas ti mozda neki da preporucis, probao sa mskinuo sam par ali nisu mi pomogli...
Ja sam obicno koristio ovaj :)
https://www.youtube.com/watch?v=D-8Jvrw13MA