[Pomoc] /foundit

Započeo Ante_Dracar aka Lopa, Septembar 04, 2010, 15:58:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

dakle ovo napravio sam CAROWNERSHIP ali kad kupim auto i parkiram ga negdi i zaboravim gdje sam ga parkirao kucam /findcar i ono mi sve pise da mi je auto oznaceno crvenim na mapi ali ja o crveno nevidim,evo pogledajte...

if(strcmp(cmd, "/findcar", true) == 0)
    {
        if(IsPlayerConnected(playerid))
        {
            if(PlayerInfo[playerid][pPcarkey] == 999)
            {
                SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "Vi nemate auto");
                return 1;
            }
            new carid = PlayerInfo[playerid][pPcarkey];
new Float:X, Float:Y, Float:Z;
new zone[MAX_ZONE_NAME];
        GetVehicle2DZone(carid, zone, MAX_ZONE_NAME);
GetVehiclePos(carid, X,Y,Z);
            if(Searching[playerid] == 0)
            {
                Searching[playerid] = 1;
SetPlayerMapIcon(playerid, 500 + playerid, X,Y,Z, 41, COLOR_YELLOW);
format(string, sizeof(string),"Vaš automobil je %s, crveni marker je postavljen na karti. koristite /foundit kad ste ga pronasli.",zone);
SendClientMessage(playerid, TEAM_GROVE_COLOR, string);
}
else
{
    RemovePlayerMapIcon(playerid, carid+1);
                SetPlayerMapIcon(playerid, 500 + playerid, X,Y,Z, 41, COLOR_YELLOW);
format(string, sizeof(string),"Vaš automobil jet %s, crveni marker je postavljen na karti. koristite /foundit kad ste ga pronasli.",zone);
SendClientMessage(playerid, TEAM_GROVE_COLOR, string);
}
}
return 1;
}

hvala unaprjed...

Nije mapicona nego checkpoint :S
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

To ti je neki bug koji sam i ja nekad imo... Kad to kucas udji u bilo koji auto i pojavit ce ti se...

pokusao sam ck,dakle sada imam drugo pitanje...

dakle kad mi je neki igrac usao u server i kupio svoje vozilo,i kad neki drugi igrac ide uc u to vozilo pise mu niste  Ime_Prezime   i sad ako taj igrac pravi vlasnik vozila nije vise nikako ONLINE kako da mu izbrisen njegovo vozilo...

ja sam probao i SCRIPTFILE izbrisat njegov ACC ali sve jedno ako neki drugi igrac ulazi u to vozilo pise mu niste Ime_Prezime..

ukoliko treba bolje objanit recite,hvala unaprjed...

revents roleplay carownership,isti kasto im je na serveru

ti ides koristit nesto sto ne razumijes, probaj napravit svoj car ownership i onda ces razumijet. i ako ne uspijes bar ces bolje znat nego sad.

daj pajdo mos li mi barem dati neki dio koda da utipkam u  ctrl+f pa da pronadjem,daj plizz kroz zivot se uci