Ubistvo XXXTentaciona Laz?

Započeo Sef, Jun 19, 2018, 13:50:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Sef

*

Pozdrav svima,
Vjerujem da ste vec svi culi za "ubistvo" XXXTentaciona i da su neki potreseni( ne znam zasto bi trebali biti potreseni ali ok :-[ ).Pa ovako bas nasuprot svima ja mislim da je on sve ovo lazirao ili da bi stekao jos vise popularnosti ili da bi pobjegao malo od javnosti.Ima pre pre previse dokaza ( koje necu sad iznositi imate na youtubeu da nadjete milion videa i slika ) da je lazirana smrt.Nigdje krvi nema tetovaza na videu onda takodje neki su u slow motionu uhvatili "njega" kako otvara oci.U jednom intervjuu kad je izasao iz zatvora je isto bio rekao da bi volio da uradi bas to , da lazira svoju smrt.Takodje na instagramu  2 lika pod imenom soldier.kidd su objavili story na nekom mjestu blizu mjesta gde se nalazio XXXTentacion u nekom restoranu u kom su navodno jeli i na videu se mogao vidjeti pistolj.Takodje na nekim slikama su nadjeni sa autima koji su bili koristeni u XXXovom "ubistvu" ( Chevy,SUV.... ) kao i ta misteriozna crvena maska koja je takodje bila dio njegovog ubistva.
Uglavnom zakljucak svega ovoga je da je njegovo ubistvo lazirano da bi ili privukao popularnost ili da bi se odaljio od javnosti.Tako da po meni je ovo sve LAZIRANO.
Vi pisite vasa misljenja jer bih bas volio da cujem sta drugi misle o svemu ovome.
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

#A.J.

Možda si i upravu, a je l' se i Lil Peep htio lažnom smrti odjaviti sa scene, možda i nije umro ?
Imaju tu i teorije zavjere, nije tako lako postati popularan..

zaboli me i lijevo a boga mi i desno za njega

bilo je lijepo dok je trajalo.

[Illuminati's AC] Kickujem igrača xxxTentacion(666) | Razlog: Fake death

Peep nije zato sto se bruku drogirao realno bilo je pitanje vremena. A ovo za X mi je sumljivo, zato sto je rekao da bi volio nesto ovako uraditi i onda kao ustati iz sanduka

Nikad necu biti potresen zbog nekih domacih ili stranih pevaca..
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Nije lazirano,informacija da je ubijen ili umro je istina :)

teorija zavere incoming
Poslednja Izmena: Jun 19, 2018, 17:13:21 POSLE PODNE od Jerenić

Sef

*

Informacije na wikipediji moze svaka budala promeniti :) I sama wikipedija govori da je previse informacija o njemu izneseno i da su verovatno lazne.
A za Lil Peepa lik se overdoseovao tako da on nije nista lazirao kao sto kaze Cadilab.
A za ove sto kazu da ih boli kurac,jaje ili sta vec za njega ne moraju komentirati thread realno meni je on debilcina al zanimljiva je tema o kojoj se moze pricati :) .
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

Sef

*

Citat: â™" Bili â™" poslato Jun 19, 2018, 17:33:02 POSLE PODNE
čuj to lažiro smrt ..  >:(
Sta je tu cudno dosta poznatijih je bilo optuzeno za laziranu smrt poput Michael Jacksona itd..
Life Quotes:

Vjv je lazirana jer na snimku gdje je u autu mrtav nema tetovaza po glavi a on je imao...