Anti AimBot simple anticheat

Započeo Aleksa Djordjevic, Jun 14, 2018, 14:34:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Tip: filterskripta
Slike ili Video: ///
NACIN DETEKCIJE: Nacin detekcije je mnogo jednostavan znaci filterskripta proverava da li neki igrac cilja na nekog drugog igraca.Ako igrac nije na radijusu od 5 metara od metka gde pogodi. Ako se to dogodi ova filterskripta otkazuje metke nezavisno od laga ili aimbota.Ako onaj ko puca ili onaj sto ce primiti metak laguje, nece ih kikovati filterskripta.Upozorice administratore svaki put kada igrac bude pogodjen nevazecim metkom. U suprotnom ako obojica nisu lagovali posle 10 upozorenja za aimbot administraciji onaj koji puca bice kikovan automatski!
Download link: https://pastebin.com/dAEv7mH8

Citat: sÊŸâ",Eᴍᴏ poslato Jun 14, 2018, 14:36:45 POSLE PODNE
Dobra filterskripta,slicna onoj sa forum.samp-a

Cini mi se da je ovo i uzeto sa forum sampa pre 2-3 godine i da sam je doradio..Uglavnom praznim svoj folder filterscripte pa izbacujem mozda ce nekome i posluziti :D Tako da verovatno ima slicna na forum sampu

Lepo, doradio jesi jer msm da znam koja je ovo radi 70% po kodu se vidi da detektuje mada nesigurna! 70% detektuje 30% ne!
Usput @Mackenzi poslo sam ti FB U priv posto si trazio!
Poslednja Izmena: Jun 14, 2018, 15:04:45 POSLE PODNE od Joey.pwN
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Probaj ovo sa Pawn.RakNet da odradis
Unkovic.
- Ex. BlackStorm Founder, Owner & Developer
- Ex. Underground Developer.

Citat: Joey.pwN poslato Jun 14, 2018, 15:02:55 POSLE PODNE
Lepo, doradio jesi jer msm da znam koja je ovo radi 70% po kodu se vidi da detektuje mada nesigurna! 70% detektuje 30% ne!
Usput @Mackenzi poslo sam ti FB U priv posto si trazio!
a ti si si koristio aimbot 100 puta pa ti je detektovalo 70 puta a 30 puta nije, ma daj bjezi
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci