[GM]¤ Samp-Stories |ˇˇ| QuickShare ¤

Započeo BloOm3R!, Septembar 04, 2010, 15:12:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo jos jednog gamemoda da vam nesto malo predstavim,ovo je stari gamemode od poznatog samp-stories odnosno sad se koristi i na quickshare!!! Eto ja vam pruzam samo .pwn mode nisam ja radio al sam nesto malo uredio i nascriptao par objekata dodao i tako al eto pogledajte sami pa cete vidjet...

Krediti su u gamemodu,mode ima par bugova koje cete vi novi scripteri nadam se popraviti i uzivati ?

Mode je kao i uvjek godfather edit !!!!!    ~ !!! Mode nisam ja radio !!! ~   Uzivajte !!!! Imate 2 downloada ako se pokvari link prvi je od soldfiles drugi megaupload

Na modu su 2 bande kolko sam ja primjetio onda lspd,fbi,vojska,cnn i jos mnogo toga na modu je napravljen dilaog login/register da se lakse snaÄ'ete te dodano dosta objekata svaka org/banda ima automatsko otvaranje ograda zastitu za vozila te dosta novih komandi kao /opljackaj koja nije do kraja napravljena te /gps /pozvoni /clanovi i ostale koje nisam nabrojao sami pronadjite,ima dosta bizova kao gunshop,paintball i ostalo.Gamemode je vrlo dobro editiran kao sto rekoh ima par bugova al to cete vi novi scripteri rjesit,34 kuce od obicnog gf svaka org/banda ima 3dtextdraw i na drugim mjestima isto neki textdraw oko 10-15 poslova za bande ima i /oruzje.Eto tolko o tome dalje sami pronaÄ'ite.

Poslednja Izmena: Novembar 06, 2010, 20:01:17 POSLE PODNE od Bloomer

Daj malo više opiši, neke slike i tako to.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Citat: Kruno1407 poslato Septembar 04, 2010, 15:23:04 POSLE PODNE
Jel rabljen GM di??

¤ Samp-Stories |ˇˇ| QuickShare ¤ na tim serverima :)
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

OVO JE 0.3b R2 verzija

Evo jos jednog gamemoda da vam nesto malo predstavim,ovo je stari gamemode od poznatog samp-stories odnosno sad se koristi i na quickshare!!! Eto ja vam pruzam samo .pwn mode nisam ja radio al sam nesto malo uredio i nascriptao par objekata dodao i tako al eto pogledajte sami pa cete vidjet...

Krediti su u gamemodu,mode ima par bugova koje cete vi novi scripteri nadam se popraviti i uzivati ?

Mode je kao i uvjek godfather edit !!!!!    ~ !!! Mode nisam ja radio !!! ~   Uzivajte !!!!

Na modu su 2 bande kolko sam ja primjetio onda lspd,fbi,vojska,cnn i jos mnogo toga na modu je napravljen dilaog login/register da se lakse snaÄ'ete te dodano dosta objekata svaka org/banda ima automatsko otvaranje ograda zastitu za vozila te dosta novih komandi kao /opljackaj koja nije do kraja napravljena te /gps /pozvoni /clanovi i ostale koje nisam nabrojao sami pronadjite,ima dosta bizova kao gunshop,paintball i ostalo.Gamemode je vrlo dobro editiran kao sto rekoh ima par bugova al to cete vi novi scripteri rjesit,34 kuce od obicnog gf svaka org/banda ima 3dtextdraw i na drugim mjestima isto neki textdraw oko 10-15 poslova za bande ima i /oruzje.Eto tolko o tome dalje sami pronaÄ'ite.

Poslednja Izmena: Septembar 04, 2010, 20:24:27 POSLE PODNE od Ademir & Ana

Bas moraju dvije teme, nije ti bilo jednostavnije staviti u onu postojecu. SPAJAM

RESPECT 4 EVER: John, GLC,bAndzi, Nikola, Sop, Zoki, Bruno_Venuti, Mele, Luka P,ExtremePower,Wang(neki kineski frajer)

NAJBOLJI CITATI:
Citat: [GF]Alive poslato Jun 24, 2010, 18:20:19 POSLE PODNE
Paizte ljud mozda je KayLoger! ! !
MOJI RADOVI:
[FS]Trofeji

GBL

*

isto ko crostreets 402,552.088073,-1290.700317,17.079881,359.873565,3,0,Dealership,Buffalo,150000,,0,0
565,528.652893,-1290.666015,16.867523,0.013407,3,0,Dealership,Flash,115000,,0,0

Kako da ubacim koli za prodavanje?

Citat: [LB]Theo poslato Septembar 05, 2010, 12:35:56 POSLE PODNE
Citat: Pika Mika poslato Septembar 04, 2010, 18:49:37 POSLE PODNE
samp stories ??? stari LB ?? ovo nema veze s tim :S

Nije to to, niko nema mod osim mene. ;)

znam, zato mi i bilo cudno :D.....al najajca prica sto je kruzila da si taj GM prodo za 600 kn xD hahahaha.....al onda doso LB :D
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Najjaca prica je bila da je Djuro prodao svoj mod onom Demiru za 300 eura :) Ovo je pis mis :P

OnTopic: Lijep mod ali nije pravi :)
Poslednja Izmena: Septembar 05, 2010, 22:27:57 POSLE PODNE od [CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ »

jel ovo istina za 300 eura pa covjek nije nimalo normalan  :P

Citat: [CH]Vilko | ♦ ♣ ♥ ♠ » poslato Septembar 05, 2010, 22:27:37 POSLE PODNE
Najjaca prica je bila da je Djuro prodao svoj mod onom Demiru za 300 eura :) Ovo je pis mis :P

OnTopic: Lijep mod ali nije pravi :)

300eura  ??? Ju ju ju :D Dobro ga je zajebo onda hahhaha

lolcina... sad sam tek vidio da osoba kojoj sam s povjerenjem dao mod ga je dala svima i nasla se budala da ga objavi... super... nemos nikom vjerovat vise a i ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru... ni credits ni nikoji kurac kad moram tako rec neg se pokupe sve zasluge tj napise se samo nisam ga ja radio... haha kad ga nisi ti radio nemoj ga ni objavljivat... vidim da ste puno editali skriptu i sve ste sjebali do kraja... svejedno ja imam original koji nema ni jedan bug i nije tolko ruzan... btw dodaj bar da sam ga radio... taj mod sad zapoceo od original gf (OD NIKOJEG EDITA NEGO OD ORIGANAL KOJI SE SKINE SA WWW.SA-MP.COM)

uzivajte u modu... pozz

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...