Pricamo o samperima

Započeo ᴊᴏᴇʏ.ᴘᴡɴ, Jun 08, 2018, 17:42:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Danas cemo pricati kakvi su samperi uglavnom tj neki,normalno svi ce biti sa tobom kad imas poziciju a kad nemas retko ko ce biti naravno svi cete izjebati cmariti se da mu ucinis nesto posle te izjebati ko picku i tako to i eto tako sam i napustio samp R.I.P 2012-2018 Vraticu se mzd ako se smiri ali zasad nikad...Pozdravljam svoje ljude naravno ostacu na bsamp bicu aktivan i sve ali samp ne :) @Shomy @pingaz @Dare @Hydra  itd pozdravljam vas sve i eto vam kakvi su zapravo samp igraci, Evo vam neki Koji vas mole i sve a posle vas izjebu : Mata_SA : Martin_Ceklanovic : Djordje_Escobar : Sanel_Script eto o njima se i govorilo kao i o drugima nmg sve navodit ostacu na bsamp ali samp je propo
Poslednja Izmena: Jun 08, 2018, 17:44:48 POSLE PODNE od Joey.pwN
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Citat: Joey.pwN poslato Jun 08, 2018, 17:42:28 POSLE PODNE
Normalno svi ce biti sa tobom kad imas poziciju a kad nemas retko ko ce biti
Pa vidi realno,nije to stvar samo u SAMPU nego i u pravom zivotu,kada imas para,poziciju i skupa auta i ostalo svi ce biti uz tebe a kada nemas bice samo oni koji te vole,tako da se po tom pitanju SAMP ne moze razlikovati od RL
Tebi zelim srecu u RL i da nam se vratis sto pre i da gledas ovo kao neku zajebanciju :)

Citat: #TheV1nny_ poslato Jun 08, 2018, 19:02:03 POSLE PODNE
Pa vidi realno,nije to stvar samo u SAMPU nego i u pravom zivotu,kada imas para,poziciju i skupa auta i ostalo svi ce biti uz tebe a kada nemas bice samo oni koji te vole,tako da se po tom pitanju SAMP ne moze razlikovati od RL
Tebi zelim srecu u RL i da nam se vratis sto pre i da gledas ovo kao neku zajebanciju :)
Ja sam otiso sa sampa ali ne sa bsampa tj foruma :) ali mzd se i vratim kad se situacija smiri!
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

SAMP je takav jos od 2017. godine.
Nemoj pricat o sampu u offtopicu...
http://balkan-samp.com/forum/index.php?board=4.0
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..