e-west.eu

Započeo GromoslavCorelli, Jun 03, 2018, 12:55:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

/
Poslednja Izmena: Jun 03, 2018, 13:36:11 POSLE PODNE od SlavicBeast

Kažu da je Čovrković Eldin skamer? I da nisu dobili VPS već 2 mjeseca, pada non stop mašine itd, jučer su vratili. :)

Inače, fin dizajn hosta, sretno dalje. :)

Nikad ne bih preporucio ovaj hosting, prvo taj Eldin bi se prodao za pare samo tako, evo slika koju je neko objavio na grupi kako Eldin prodaje FTP podatke od jednog servera, https://imgur.com/a/z3efFbL
Plus decko je skamer cekaju ga likovi 2-3 meseca da im da servere. A i sta su drugo ocekivali od "klinca" koji vodi hosting.

Skameri au majko!  :D
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Citat: #anonyмoÏ...Ñ• poslato Jun 03, 2018, 12:57:21 POSLE PODNE
Kažu da je Čovrković Eldin skamer? I da nisu dobili VPS već 2 mjeseca, pada non stop mašine itd, jučer su vratili. :)

Za maÅ¡ine  nisu pale već je port 7777 jebavao znanje svim portovima a na 7777 je united states pa nisam odma mogao srediti to.

Citat: Peкi poslato Jun 03, 2018, 13:00:37 POSLE PODNE
Nikad ne bih preporucio ovaj hosting, prvo taj Eldin bi se prodao za pare samo tako, evo slika koju je neko objavio na grupi kako Eldin prodaje FTP podatke od jednog servera, https://imgur.com/a/z3efFbL
Plus decko je skamer cekaju ga likovi 2-3 meseca da im da servere. A i sta su drugo ocekivali od "klinca" koji vodi hosting.
Imam i ja ssove gdje sam pitao aus-a da aus sjebe njega da se zato što oće da kupi ftp podatke united states je kod mene vec nekih 1.5 mjesec i nikad problema nisu imali oko ddosanja i tih stvari.. ako ti treba još dokaza prijatelju moj nije problem.

Citat: #anonyмoÏ...Ñ• poslato Jun 03, 2018, 12:57:21 POSLE PODNE

Nijedan host ne radi uvjek savrseno.Uvjek se desi neki problemi koji se da rjesiti.A ovi sto pricaju da je skamer,nisu nikad vjv narucili kod njega server jer su kao culi od nekih drugih koji su nestrpljivi

Citat: Nany poslato Jun 03, 2018, 13:14:53 POSLE PODNE

Nijedan host ne radi uvjek savrseno.Uvjek se desi neki problemi koji se da rjesiti.A ovi sto pricaju da je skamer,nisu nikad vjv narucili kod njega server jer su kao culi od nekih drugih koji su nestrpljivi
Citat: eldiinwest poslato Jun 03, 2018, 13:11:06 POSLE PODNE
Za maÅ¡ine  nisu pale već je port 7777 jebavao znanje svim portovima a na 7777 je united states pa nisam odma mogao srediti to.
Ja iskreno ni ne znam da'l je on skamer ili Å¡ta, ja sam to vidjeo po FB grupama Reklamiranje SAMP Servera :) ! :D

Prvo gde ti je prijava? Ova tema ce ici pod lock.Jer nisi prosao prijavu.

Moje misljenje

Jadno iskreno dosadili ste sa e-trail panelaom smorio je.Drugo ja ne znam zasto tripujete da ste hosting sa jednom VPS masinom o_O?