Ultimate Project RPG

Započeo xKristijan, Jun 02, 2018, 20:55:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ultimate Project je SA:MP zajednica osnovana 2018-e godine, osnovao ju je Kico(ja). Nas server je RPG sto znaci da je zabava zagarantovana, potrudit cemo se u narednom periodu da smislimo sto bolje ideja da bi uljepsali igru na nasem serveru.Radnja se odvija u Los Santosu.Skripteri zajednice su Ghetoven & Lanmi, dva odlicna skriptera koji ce se truditi da realizuju sto vise ideja nasih igraca.Mapper zajednice je Vedo koji ce se potruditi da mape budu sto ljepse i modernije.Admin tim se sastoji od iskusnih admina koji su vec na nekim vecim serverima bili admini.Sto se tice tacnog opena servera ne zna se jos ali obavjestit cemo vas putem stranice i ovde ce takodje biti napisano kada odlucimo ugl krajem juna ili pocetkom jula.

• Founder X Owner: Kico •
• Developer: Ghetoven & Lanmi •
• Director: Vekki & Filip •
• Mapper: Vedo •
• Head Admin: Lazar •

• Forum •
• www.ultimate-rpg.info •

• SAMP •
• 151.80.110.19:7790 •

• TeamSpeak3 •
• 151.80.110.19:9989 •

Login/Register sistem znaci kada prvi put udjete na server imate da odaberete lozinku, drzavu... kada to zavrsite kliknete register zatim vam se pojavi loading bar koji se ucitava i kada zavrsi spawnate se i tjt.A kada se loginujete to jest kada vec imate registrovan account pojavi vam se mali box i kliknete na polje za lozinku upisete i kliknete login zatim se spawnate.

InGame TextDraw TD ovi su odradjeni klasicno nista pretjerano imat cete cmd da mjenajte boju tdova i da ih palite/gasite.

Diler sistem je dinamican sto znaci da se moze ig kreirati.Dileri se mogu kreirati iskljucivo na zonama sto je i logicno.Kod dilera mogu kupovati samo clanovi bandi/mafija.Kada dodjete do dilera i kucate /diler izace vam dialog u kom cete imate 2 opcije tj "Kupi ilegalne supstance" i "Kupi ilegalne stvari".Pod kupovinom ilegalnih supstanci se smatraju droge (heroin, kokain, marihuana).A pod ilegalne stvari alat, kanap, vozacka(bez polaganja) ali ce vozacka naravno biti dosta skuplja nego legalna koja se polaze.

Sistem zauzimanja je manje vise klasican, za zauzimanje teritorije je potrebno minimum 3 clana organizacije ili 2 clana i 1 clan savezne orge, i igrac koji zauzima mora imati gun u rukama.Svaka teritorija donosi isto novca na payday organizaciji koja posjeduje, znaci clanovi organizacije koja posjeduje teritoriju dobijaju na payday odredjeni bonus u zavisnosti od toga koliko ta org ima teritorija, ako org nema teritorija nece dobiti nista.

To je to za sada, vremenom kako radimo dodavat cemo ovde opise,slike.... nas rad takodje mozete pratiti i na nasoj stranici koju usput mozete i lajkovati u znak podrske.Slika mapa nema jer smo danas nasli mapera tkd uskoro mozete ocekivati prezentacije mapa, a naravno i novih sistema.

FB Stranica: Ultimate Project - Online Gaming Communtiy

Ou brate, koja kidačina o uvodu, itd...

Ovo ću morat posjetit ako budem imao vremena, sretno momci !

Puknu ces dosta para na sam server i na Lanmia  :P
Ne svidjaju mi se Reg TDovi ali ovo drugo je super  :)
]

Citat: #anonyмoÏ...Ñ• poslato Jun 02, 2018, 20:56:50 POSLE PODNE
Ou brate, koja kidačina o uvodu, itd...

Ovo ću morat posjetit ako budem imao vremena, sretno momci !

Hvala, posjeti nas obavezno :P

Citat: Lukk poslato Jun 02, 2018, 21:01:15 POSLE PODNE
Puknu ces dosta para na sam server i na Lanmia  :P
Ne svidjaju mi se Reg TDovi ali ovo drugo je super  :)

Hvala  :)

BRUTALNO <3

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Hvala momci, danas ili sutra idu slikice nekih mapa, slabije smo aktivni do kraja ovde sedmice jer privodi se skola kraju pa vecina administracije sredjuje to ugl sledece sedmice rokamo max  :P