[WG] World Gaming ~ Open 22.6 u 20h | Zadnji i najveci open sa ogromnom podrskom

Započeo Danny<3, Maj 27, 2018, 14:15:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav korisnici foruma, predstavljam vam World Gaming, stari server na novoj samp sceni! U mod je ulozeno dosta truda, da ne govorim da je izvorni mod promjenjen za oko 80%, skoro da mozemo reci da je unikatan, uz to, dodana je kisa novih mapa, sistema itd. Predstavit cemo vam samo generalne stvari u svezi s modom, kao npr. mape, a da se uvjerite u ostatak, posjetite nas na openu u petak 22.6 u 20h.
Jos ono sto imam reci o samom openu jest da imamo sve spremno, staff je voljan da reklamira, imamo ogroman staff tim, 15 lidera i puno promotera... Kako god promotere jos uvijek trazimo i otvorene su prijave na forumu, imate dolje slike pa se prijavite svakako. U svakom slucaju uzivajte u slikama koje smo vam pripremili, iako to nije ni 30% moda i one unikatnosti,moci,truda koji mi vama imamo pokazati na openu. Uskoro ce biti objavljen unikatni sistem svemiraca posao NASA na ovom forumu, radi se o tome da se igrac zaposli u NASA-i, ode u raketu, raketa dolazi, izadje iz rakete, stvori se na marsu, te mora ubiti svemirca i slikati ga pa dokaze donjeti natrag na zemlju... Vise o tome kada bude sistem globalo predstavljen sa slikama, tako da ocekujte i to od nas :) !

IP Servera: samp.wg-samp.info:7779
IP TS3: ts3.wg-samp.info:9995
Forum: www.wg-samp.info

Slike servera

Uvod - Reg/Log

Spawn

Opstina

Policija

Banka

Vinewood znak

Lider salon (lideri kupuju vozila za org pa ih park u org)

Kuce za promotere i promoter komande

Hangar

Elkor

Ovo je stvarno minimum onoga sto mi vama imamo za pokazati na openu 22.6 u 20h, kao npr. UNIKATNE MAPE MAFIJA I BANDI, sistem svemiraca, posao NASA i ilegalni labaratorij.
;)! Svakako posjetite, vjerujete nam na rijec, necete pozaliti!
Prijave za promotere na forumu :) !
Poslednja Izmena: Maj 27, 2018, 14:21:10 POSLE PODNE od [Owner & Scripter]Danny

Citat: #anonyмoÏ...Ñ• poslato Maj 27, 2018, 14:16:39 POSLE PODNE
Sretno

btw. Tdovi kidaju. :)
Hvala, trudimo se napraviti sto bolji mod, mada ovo nije ni 20% moda sto je tu predstavljeno...

Iskreno na prvi pogled nije lose a drugi pogled nisam gledo  :D
#Sretno
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Svidja mi se pravo, sretno. :)
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •