[Prodajem] Cold Life gmod + domen

Započeo MirsoN, Maj 23, 2018, 12:04:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ime_Prezime: Mirnes Tučić
Odakle ste:  BiH
Godine: 19
Å ta prodajete:  Cold Life Skriptu & Domen (www.cold-life.info)
Koliko para tražite:  Po dogovoru
Zamena (Da/Ne): Ne
Kontakt (PP, TS, E-mail, broj telefona, FB, Skype..): PM ovdje
Dodajem: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=120272.0

Opis moda je iznad. Uz to po dogovoru sa kupcem možemo pokrenut test server.

Kad ti je Stifler rekao upalis da testa nisi htjeo al haj nmvz kupit cemo od Slade-a

Citat: #Mumi poslato Maj 23, 2018, 12:12:55 POSLE PODNE
Kad ti je Stifler rekao upalis da testa nisi htjeo al haj nmvz kupit cemo od Slade-a
Možeš kupit samo početnu verziju od njega, a kad je on trazio da se upali na poslu me uvijek nadje..

Citat: TorX poslato Maj 23, 2018, 12:37:31 POSLE PODNE
Možeš kupit samo početnu verziju od njega, a kad je on trazio da se upali na poslu me uvijek nadje..
hahahahahha
https://imgur.com/a/mMEw6VJ
Jel ovo pocetna verzija ?? Hahhaha ja mislim da ti imas pocetnu verziju koja je dobila update nakon objavljivanja cla na bs onaj mod stari

rekao sam ti,setaj mi admina na stranici da se uvjerim da si vlasnik stranice i mozemo da trgujemo

Citat: #Mumi poslato Maj 23, 2018, 13:32:16 POSLE PODNE
hahahahahha
https://imgur.com/a/mMEw6VJ
Jel ovo pocetna verzija ?? Hahhaha ja mislim da ti imas pocetnu verziju koja je dobila update nakon objavljivanja cla na bs onaj mod stari
Ti ces mene učiti koje sam ja verzije moda koji ja radim slao Danisu? Ako planiras da nastavis da pricas u prazno bolje produzi iz teme. Mod bez ijednog buga na COS i ostalim bitnim sistemima imam samo ja i tjt

Edit. Nick Nicolas Cage je moj tj ovu su moje slike gaga

Citat: TorX poslato Maj 23, 2018, 15:14:28 POSLE PODNE
Ti ces mene učiti koje sam ja verzije moda koji ja radim slao Danisu? Ako planiras da nastavis da pricas u prazno bolje produzi iz teme. Mod bez ijednog buga na COS i ostalim bitnim sistemima imam samo ja i tjt

a stranica cija je?

Citat: TorX poslato Maj 23, 2018, 15:14:28 POSLE PODNE

Da si pošten kao Slade rekao bi da ima bug sa vozilima
Ovo Nicolas Cage je Stifler usao samo da testa.
Imamo amx mod pa znamo sa cime baratamo.
I ovo je Stifler slikavao ima jos slika, ali mrsko mi upload sve.
Nemas druze stranicu,reci kako jest.

ako imas stranicu moze da trgujemo,ali nemas u tome je problem :D

Bug sam riješio dok je još radio server znaci pogrešno si informiran tako da zaobic samo temu mozes i da ti proda mod uvijek cu ga ja srušiti samo zato jer je bagovana verzija. Hvalabi LP

odgovori mi za stranicu,jel tvoja ili ne

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Maj 23, 2018, 16:40:37 POSLE PODNE
odgovori mi za stranicu,jel tvoja ili ne
jao tebra koliko se svadjate xD vidis da nije njegova stranica zaobilazi odgovor po 200 puta hahah, decko glumi baju on ce nesto da rusi manji od makova zrna

Koji su unikantni sistemi i sta se sve moze kreirati IG