Liberty City Roleplay

Započeo Raleâ„¢, Maj 20, 2018, 15:16:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime GameModa: Liberty City

Vrsta GameModa: Roleplay

Jedinstvenost GameModa: Dinamicnost, benzinske, polja droge i drugo, 3 slota vozila...

Jezik GameModa: Srpski

Sistemi GameModa: Sve i svasta

Izvorni GameMod: Xeptic 2014 Y_INI

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Pluginsi: Sve u modu...

Da bi GameMod radio, potrebi su slijedeći Includsi: Sve u modu...

Druge stvari: Svi koji znaju da su na Xepticu skriptali Dimi, Joey i Raplay mogu da zamisle kakav je ovo mod... Nazalost mod sam nasao u veoma losem stanju. Bilo je zbagano puno puno stvari, mozete skinuti taj mod i videti sta sam sve uradio. Sve bagove koje sam video sam fixao, optimizovao sam skriptu koliko je moguce. Mod sadrzi 3 slota vozila. Ja sam makao letelice, brodove, bicikla i motor sistem jer pravi guzvu, fakticki samo dodajte vozila na prodaju i eto 3 sistema u jedan. Popravio sma sistem imovina... Mod poseduje dinamicne organizacije koje su bile 90% zbagane. Ja sam sve to fixao i dodao sam sadjenje droge na odredjenim poljima kao sto vidite na slikama. Mod nije imao sistem pumpi i njega sam dodao dinamican je i jednostavan, mozete podesiti cene goriva IG. Kreiranje imovina, kuca, benzinskih i polja droge mozete raditi preko komande /server koju sma ja dodao. Mod je bio u Y_Command procesoru, prebacio sam ga na ZCMD radi lakseg upravljanja... Mogao bih da pisem roman o ovom modu. Imao sam velike zelje sa ovim modom, ali SAMP u mom zivotu vise ne zauzima neko jako mesto zato i objavljujem ove modove. Ko voli nek izvoli na moddu trebaju da se dorade jos neki sistemi i da se otvori server. Na vama je da podesite plate na poslovima jer su premale.

Server na kojem je GameMode bio korišten: Xeptic 2014

Slike: https://imgur.com/a/SlwY2Sc

Video:

Napravio Gamemode: Raplay

Editovao Gamemode: Radisav Rale Savic

Credits: Raplay, Dimi, Joey

Download Link: http://www.mediafire.com/file/jyt4qea229w81ej/Liberty%20City%20RP.rar

Scan Link: https://www.virustotal.com/#/url/04a5e76b08a87fcc104d6e0dde1ff31a12453c9fb637f6a3d994c733695e0b05/detection

6/10
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))

Prekasno je trazio sam ranije ovaj mod i nisam imao volje da ga radim svi koji zele open srw ovo je pravi mod slazem se sa tobom danasnji samp je 0
odlican mod.

Citat: Lukky poslato Maj 20, 2018, 15:32:48 POSLE PODNE
Prekasno je trazio sam ranije ovaj mod i nisam imao volje da ga radim svi koji zele open srw ovo je pravi mod slazem se sa tobom danasnji samp je 0
odlican mod.
Pa to kazem ovi danas ako ne izbacis mod sa GUI TextDrawovima da su preko pola ekrana odma ti daju manju ocenu za mod. A garantujem da je ovaj mod jaci od puno drugih modova. SAMP je uvek bio jedina igrica koju igram srcem ali se vise ne pronalazim tu...

Citat: Raleâ,,¢ poslato Maj 20, 2018, 15:43:13 POSLE PODNE
Pa to kazem ovi danas ako ne izbacis mod sa GUI TextDrawovima da su preko pola ekrana odma ti daju manju ocenu za mod. A garantujem da je ovaj mod jaci od puno drugih modova. SAMP je uvek bio jedina igrica koju igram srcem ali se vise ne pronalazim tu...
Sad se igra zbog para ili da budes bolji od drugog igraca.. Evo iskreno rank se ne kupuje da se pomgone nekoj zajednici vec da bude bolji od drugog igraca i da bi bio jos bolji. Jednom recju kolko dizu samp tolko propada jos vise :). 1. Jedini server de sam mogao da igram punim srcem i voljom jeste
jedan legendarni server San Marino  :)

Sef

*

Preedobar oldsql mod 10/10 ne znam zasto bi neko ovo manje ocjenio vjerovatno jer tdovi ne prekrivaju cijeli ekran .. Steta sto si objavio ovo svaka cast za ulozen trud, ja sam htio raditi na ovom modu ali kad sam vidio koliko je zbagan bio, ako si uspio sve ono srediti svaka ti cast!
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

Još kad bi se mod mogao compile bilo bi dobro.. Inače po slikama 10/10...

mod mi se ne svidja previse 7/10,
svaka cast za tebe ako si stvarno uradio sve sto si napisao

Citat: Sef poslato Maj 20, 2018, 16:40:13 POSLE PODNE
Preedobar oldsql mod 10/10 ne znam zasto bi neko ovo manje ocjenio vjerovatno jer tdovi ne prekrivaju cijeli ekran .. Steta sto si objavio ovo svaka cast za ulozen trud, ja sam htio raditi na ovom modu ali kad sam vidio koliko je zbagan bio, ako si uspio sve ono srediti svaka ti cast!
Eto sad rokaj ako imas volje  ;)
Citat: TorX poslato Maj 20, 2018, 16:40:53 POSLE PODNE
Još kad bi se mod mogao compile bilo bi dobro.. Inače po slikama 10/10...
Makao sam gotovo sve iz pawno foldera zbog virusa. Ubaci fajlove iz nekog drugog moda i cmp nista tesko...
Citat: Lukky poslato Maj 20, 2018, 15:55:50 POSLE PODNE
Sad se igra zbog para ili da budes bolji od drugog igraca.. Evo iskreno rank se ne kupuje da se pomgone nekoj zajednici vec da bude bolji od drugog igraca i da bi bio jos bolji. Jednom recju kolko dizu samp tolko propada jos vise :). 1. Jedini server de sam mogao da igram punim srcem i voljom jeste
jedan legendarni server San Marino  :)
Takodje... Od kad znam za sebe igram na SAn Marinu i Noobotu, sada na Noobotu nema sto akcije pa i ne igram. A na SMu je sa 70 igraca bilo lepse pljackati banku nego na Skill areni ili BSchool koji broje 700 igraca na dan...

Citat: Raleâ,,¢ poslato Maj 20, 2018, 19:07:40 POSLE PODNE
Eto sad rokaj ako imas volje  ;)Makao sam gotovo sve iz pawno foldera zbog virusa. Ubaci fajlove iz nekog drugog moda i cmp nista tesko...Takodje... Od kad znam za sebe igram na SAn Marinu i Noobotu, sada na Noobotu nema sto akcije pa i ne igram. A na SMu je sa 70 igraca bilo lepse pljackati banku nego na Skill areni ili BSchool koji broje 700 igraca na dan...
U potpunosti se slazem  :)

Svaka čast, sve pohvale, 10/10. :)
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Raleâ,,¢ poslato Maj 20, 2018, 19:07:40 POSLE PODNE
Eto sad rokaj ako imas volje  ;)Makao sam gotovo sve iz pawno foldera zbog virusa. Ubaci fajlove iz nekog drugog moda i cmp nista tesko...Takodje... Od kad znam za sebe igram na SAn Marinu i Noobotu, sada na Noobotu nema sto akcije pa i ne igram. A na SMu je sa 70 igraca bilo lepse pljackati banku nego na Skill areni ili BSchool koji broje 700 igraca na dan...
Jarane ubacim ja ali compile ne završi ni kroz pola sata