QuickShare DeathMatch

Započeo Massa, Septembar 02, 2010, 08:31:15 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav!Ja sam pitao miseka i luku dali smijem otvorit QuickShare DM oni su rekli da smijem..Pa cu krenit s opisom

Registracija

Kada udjete na server samo upisete /register <<lozinka>> i onda ste automatski logirani

Bande na Serveru

Policija
SWAT
Armija
Crnci
Bolesnici
[cenzura]ani
Kraljevi ulice
Terroristi

Pravila Servera

Ako neznate pravila servera upisite /rules

Server Komande

Na Serveru postoje komande a to su samo cu neke nabrojati

/forum /uvjeti  /rules /duel /dm /exitdm /race /tower /exittower /9mm /katana /deagle /shotgun /sawnoff /bridgewar /exitbridgewar /combat /mp5 /tec9 /ak47 /m4 /rifle /sniper /minigun /lv /credits

Karting

Ako zelis organizirati karting utrku upisi /karting

Napuni Heal

Ako imas malo healtha upisi /healme

Napuni Armour

Ako imas malo armoura upisi /armourme

CARDM

----====||~~~~DM~~~~||====----
----====||~~~~CAR-DM~~~~||====----
Udji u auto sa svojim partnerom,i pucaj na druge aute
Ako zelis ici na cardm upisi /cardm

Mini Skok

Ako zelis ici na skok sa 1000metara upisi /ms

JETPACK DM

---===||Jetpack DM||===---
--==Ubijaj sve redom==--

Ako zelis na JETPACK DM upisi /jetpackdm

Stunt Zones

Stunt Zona 1

----====||~~~~STUNT~~~~||====----
----====||~~~~ZONA 1~~~~||====----

Ako zelite na stunt zonu upisite /stunt 1

Stunt Zona 2

----====||~~~~STUNT~~~~||====---
----====||~~~~ZONA 2~~~~||====---

Ako zelis na stunt zonu upisi /stunt 2

Slike

Stavit cu slike kada otvorimo server

Informacije o Serveru

Forum/Website:u izradi .com
IP:Stize danas
Otvorenje:Subota u 15:00

Poslednja Izmena: Septembar 02, 2010, 09:24:39 PRE PODNE od LordShigi

Citat
Bande na Serveru

Policija
SWAT
Armija

Napuni Heal

Ako imas malo healtha upisi /healme

ovo za hp bas je dobro, bindujes na bilo koji broj i odjednom postajes besmrtan ;)

nastoe

Ako danas ne dode IP dobit ces ban razlog:
Citat: SopranoNe otvarajte temu bez IP adrese!
Poslednja Izmena: Septembar 02, 2010, 13:03:06 POSLE PODNE od ExtremePower

Update v2.0

Dodano na Mount Chilliad Stuntovi
Stuntova ima po cjelom gradu
Ubacen Admin sistem

A jel.. Demir kao nema nikakve veze s ovime, osim sto mi po MSNu po cijele dane pise DODJITE NA QUICKSHARE DODJITE BIT CE NAJBOLJI SERVER DODJITE
Demirov server..

Doći ću vas posjetiti  ;)
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

Citat: Massa poslato Septembar 02, 2010, 15:37:51 POSLE PODNE
nije to demirov uopce...

Kako da ne? :)

@Massa, ne mogu da verujem kako se zajebavaš. Prvo najaviš server, pa sat pre najavljenog otvaranja promenjuješ odluku i planiraš da otvoriš DM Server. I taj server je trajao 1dan, i sada uzimaš ime koje je koristio (a možda još uvek koristi) Demirov server? I šta se ovde može posumnjati? Ništa pozitivno. (naravno, ukoliko računamo samo prošli mesec)
Ae kako god, neka vam je sa srećom i da ovaj server "živi" bar celu nedelju. ;)
Poslednja Izmena: Septembar 02, 2010, 15:46:04 POSLE PODNE od mikec

hhaha zivit ce al ovo nije demirov...vec moj..misek mi je dopustio

Dude

*

zerocoolos

ajde ti massa, eto ti ban 4ever, ne da mi se svaki dan citat tvoje oglase za servere, shvati da nemas niti truncice inteligencije!