Neko malo zreliji da procita (Vodka, Milfman,20+)

Započeo Southclaws Jr., Maj 09, 2018, 09:30:30 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Zanima me da li je ITAcademy bacanje para?
Razumem, mogu sve to kod kuce nauciti, al dosta pomaze kada u prijavi za posao napises da imas ITAcademy diplomu...
Ovo planiram za php ^^^
Mozete mi pisati misljenja o krojacevaskola.com?
Ovo planiram za webdesign  ^^^
Moj brat je zavrsio tu skolu, odmah se lik zaposlio, video sam webove koji radi, kidaju...+ da dodam lik nije imao nikakvog predznanja :)
Respect: Bašovski, Captain Foux, Purda (sladak) and Harexe!

@Ognjen S.
Savetuj coveka.

Svaka obrazovna ustanova ce ti dati osnovno znanje koje ces ti morati kasnije da usavrsavas i gradis. Ne mogu oni da naprave od tebe nekog maga za programiranje ako se ne trudis da istrazujes i siris vidike u svakom pogledu.

Dugo sam radio sa ITAcademy te njihovim fakultetom ITEP-om.
Nisu loši, dosta su praktični. Tako da nije loša stvarčica.
Naravno, sve je do tebe koliko se zalažeš-

Svaka skola koja se placa te privatne vrede ako se ti zalazes npr ja sam poceo sa web dizajnom radim sajtove itd
Ako se tamo ne trudis,ne ulazes svoj trud dzaba sve zavisi od tebe :D

Ja sam hteo ovog leta poceti da uplacujem ITAcademy Beograd. Imao sam mesecne povoljnosti i olaksice pri placanju rata jer sam nezaposleno lice,ali mi je iskocila poslovna ponuda u Cirihu. Mogu ti reci da ako volis to,i planiras da se usavrsavas u buducnosti,upisi se i samo cepaj. Skola nije toliko teska,sve je dovedeno do sasvim logicnih i jednostavnih primera.

Isplati se, bukvalno pokazu ti osnove, naucete da razmisljas ali ako se ti posle toga ne usavrsavas i mislis da ce ti sve pasti sa neba, sve ti pada u vodu.

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Pa ja bih ti preporucio ako nemas predznanje.. ako znas barem osnove HTML-a iskreno nema potrebe da upisujes i placas jer sve to mozes kod kuce.. ja sam html, css, javascript bukvalno iz 2 knjige naucio (ne naravno sve, al malo vise od osnova) a kasnije i preko tutorijala na netu...
Webdizajn nije kao matematika uvijek sve isto, dok webdizajn stalno napreduje.. ljudi dobijaju stalno nove ideje, naravno i ti moras stalno izmisljati svoje ideje, da drugi uzimaju tvoje ideje, a ne ti da od drugih uzimas..

Imas primer kod milfman-a kako je naprredovao..
Ako zelis se baviti webdizajnom samo zbog para (jer iskreno plate kod nas i u svijetu su brutalne), nema od toga hljeba (posle ce te smoriti i morat ces raditi zato sto moras)

Ako te interesuje to sve i ako si kreativan, to jest imas jaku volju ja ti iskreno preporucujem :)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Za web development upisivanje u it akademiju je bacanje para zato sto mozes to sve samostalno nauciti ako se potrudis, nije ovo samo moje misljenje vec misljenje svih ljudi iz moje firme koja se bavi bekendom, ja bi mozda isao kad bi hteo neki certifikat iz linux ili windows administracije uz neko pocetno znanje, iskreno, u ovom poslu ljudi ti ne traze te diplome, certifikate i slicno, znanje je najbitnije.

Jedan moj frend je upisao IT akademiju jer ima znanje a nema zavrÅ¡enu srednju, kako je to moguće ?  :D

Citat: Vantage poslato Maj 09, 2018, 16:43:55 POSLE PODNE
Jedan moj frend je upisao IT akademiju jer ima znanje a nema zavrÅ¡enu srednju, kako je to moguće ?  :D
Bitno je samo imati pare da platis mozes i u 5 razredu osnovne haha

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Vantage poslato Maj 09, 2018, 16:43:55 POSLE PODNE
Moguce je,ali bez osnovnog znanja iz srednje skole celokupan skolski sadrzaj koji nudi ITAcademy i koji treba da se nauci ce ici mnogo teze...

Sve je vec receno, samo je bitno da znas da akademija NIJE skola vec samo kurs, odlicni su uslovi rada i stekne se znanje, ako planiras da se u nekoj firmi pojavis sa diplomom IT akademije i zavrsenom srednjom, daj Boze da te pozovu na razgovor :)
Graphic & Web Designer

Citat: Terzic poslato Maj 09, 2018, 17:58:29 POSLE PODNE
Privatne skole ti nece pomoci pri zaposljavanju
Verfikovana Privatna skola,priznata od strane raznih medjunarodnih institucija ti moze omoguciti veoma bogato znanje i put do veoma visokog placenog posla,naravno u struci.
Drugim recima,ne pametuj tamo gde ti nije mesto.

Citat: Schyzo poslato Maj 09, 2018, 20:25:18 POSLE PODNE
Verfikovana Privatna skola,priznata od strane raznih medjunarodnih institucija ti moze omoguciti veoma bogato znanje i put do veoma visokog placenog posla,naravno u struci.
Drugim recima,ne pametuj tamo gde ti nije mesto.

U pravu si, ne vidim razlog da netko nekoga zaposli i ako nema završenu srednju školu, ne znači da je glup i da nije radno sposoban i zainteresiran.