â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Citat: SlavicBeast poslato Jul 16, 2018, 20:49:19 POSLE PODNE
Opet pisem nesto sto sam pisao pre nekoliko meseci.

Forum nije umro. Broj korisnika na dnevnom nivou je isti kao i kada je bio "najaktivniji". Racunam od 2015. otkako sam supermoderator. Samo je situacija malo drugacija jer su se tada najveci spameri smirili, odrasli i uvideli da nije sve u postovima. Tebi ako je do nekog piskaranja i spama, podforum Forumske igre tome sluzi.

Uostalom, mi nikog ne prisiljavamo da ostane, ako vam se ne svidja vi ne morate ni ga posecujete, forum svakako da zbog par takvih propasti nece.
Je l' ti to nešto za spamere ? :P

@X ♫

Hvala bratko <3

bilo je lijepo dok je trajalo.

et i od mene lajkic
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

#A.J.

Aaaa idi u kurac, to je taj čovjek. :D
Ko je igro FIFA igrice, zna ova intro :D

https://www.instagram.com/p/BlQPMQnDG30/?taken-by=sadznam
Poslednja Izmena: Jul 17, 2018, 01:43:16 PRE PODNE od Captain Foux

Citat: Captain Foux poslato Jul 16, 2018, 22:03:42 POSLE PODNE
Je l' ti to nešto za spamere ? :P

@X ♫
Mmm hahaha :D

Citat: Slade poslato Jul 17, 2018, 01:03:35 PRE PODNE
Eto lajkić
Danas i ti vjerovatno dobijaš ono. :D @Slade

Taj Italijanski glumački duo, prejake filmove zajedno pravili, Bud Spencer i Terence Hill, ko je old school za filmove zna o čemu pričam. :D
ko hoće da gleda film neka klikne na sliku.

#A.J.

CitatTaj Italijanski glumački duo, prejake filmove zajedno pravili, Bud Spencer i Terence Hill, ko je old school za filmove zna o čemu pričam. :D
ko hoće da gleda film neka klikne na sliku.

Moj stari gleda ove filmove, zajedno i ja s njim. Ovaj film sam gled'o i zavolio sam ga, ismij'o se ono pošteno. :D

Pozz svima.

Å ta ima, Å¡ta se radi?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

opop
Poslednja Izmena: Jul 17, 2018, 13:07:26 POSLE PODNE od Sejnur337_

Citat: LoOdaK poslato Jul 17, 2018, 08:07:42 PRE PODNE
Pozz svima.

Å ta ima, Å¡ta se radi?
ev, ovih dana samo troskovi, ktb?
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Captain Foux poslato Jul 17, 2018, 02:40:22 PRE PODNE
Moj stari gleda ove filmove, zajedno i ja s njim. Ovaj film sam gled'o i zavolio sam ga, ismij'o se ono pošteno. :D
Po meni njihov najbolji je Call me Trinity, samo problem što se više ne može pronaći pola filmova njihovih, sjećam se ja sa 8 godina imao 1 CD gdje je bilo 6 njihovih filmova i gledao često kao Police Academy. :D

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg860817#msg860817 date=1531814012]
ev, ovih dana samo troskovi, ktb?
Evo malo ide pa stane.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Citat: X ♫ poslato Jul 17, 2018, 10:32:33 PRE PODNE
Po meni njihov najbolji je Call me Trinity, samo problem što se više ne može pronaći pola filmova njihovih, sjećam se ja sa 8 godina imao 1 CD gdje je bilo 6 njihovih filmova i gledao često kao Police Academy. :D
Michael Winslow :D
Ja radim Å¡to i on, tjst. znam da beatbox-am, al' ne volim to pred nekim da izvodim, glupo mi haha.
Kad sam im predstavio (svom društvu i ostalima) šta znam da radim, smijali su se prvi put, jer nisam tad znao kao sad, al' vremenom sam naučio dosta zvukova i tako to.
Volim gledat Codfisha. (sa Swissbeatbox takmičenja - CS:GO beatboxer :D)

*malo skrenuo sa teme, povuklo me :D