â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: 6YuKiMuRo9 poslato Jul 14, 2018, 18:07:39 POSLE PODNE
Ko koga proziva decko?
Prvi je poceo :D
Nisam ja kriv sto mi se nije svideo mod sto je objavio?
Kurci se sto zna mysql koji se nauci za manje od 1h?
Ma bmk, ides i ti na ignore zajedno sa njim :D
Prihvatio si Script Battle,Reko si da znas MySQL Profesionalno danas pricas da ne znas -.- a nauci se za manje od 1h omg hahahahhahaha
@6YuKiMuRo9  Place mi se @Unkovic2405  Za 1h ne mozes ni Osnovu MySQL Dobro to mozes al aj neka verovacu ti ti si u top 5
Poslednja Izmena: Jul 15, 2018, 00:51:06 PRE PODNE od Joey.pwN
[pawn]
= Ex Owner & Developer у Acuzio Gaming Online Community
= Ex Developer у Perfect Gaming Community
= Ex Developer у Smart Project Community
= Ex Developer у Athlone Community[/pawn]

Citat: Ino42O poslato Jul 15, 2018, 00:22:49 PRE PODNE
1 sat? Izgleda da nemas pojma koliki je SQL u mysqlu
Ja ga koristim svaki dan na poslu, za jedan query u prosjeku napisem oko 40 linija koda cistog querya a nekada zna biti i po 80+
S time da i dalje ne znam cijeli jezik a kamoli da ga ti naucis u sat vremena, mozda ti i ovi ostali ovdje sto se hvale sa MySQL znanjem mislite da se sve samo vrti oko simple select, insert into, update, delete i drop? Ali je u biti punoo vise od toga i zna biti puno kompleksnije, sto naravno pomaze pri rjesavanju mase problema, sada kada bi te pitao razliku izmedju INNER I LEFT RIGHT JOINa nebi znali bez googlanja a ovamo pisete "mysql master" "nauci se za sat vremena", ovo govorim za sve ovdje koji se hvale, ne specificno za tebe

I usput pola vas vjerujem ne zna koristiti MySQL kroz CLI (bez phpmyadmin)

Just saying
Ino, pusti klinca, u sat vremena se jedva moze nauciti neki napredni predmet u skoli. (Kada kazem rec 'nauciti' ne mislim 'nabubati/bubati' za 20min i na kraju zaboraviti u roku od 2 sata. I onako nas mysqlmaster (6YuKiMuRo9) bi trebao uskoro biti banovan sudeci po tome da su ga 3-4 moderatora prijavila. (ukljucujuci i mene)
Zapravo, verovatno je vec banovan.
Poslednja Izmena: Jul 15, 2018, 05:00:30 PRE PODNE od Sejnur337_
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Jul 15, 2018, 04:32:41 PRE PODNE
Ino, pusti klinca, u sat vremena se jedva moze nauciti neki osnovni predmet u skoli. (Kada kazem rec 'nauciti' ne mislim 'nabubati/bubati' za 20min i na kraju zaboraviti u roku od 2 sata.
Može može,samo ako te gradivo interesuje i ako razumiješ to što učiš :D :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 15, 2018, 04:47:37 PRE PODNE
Može može,samo ako te gradivo interesuje i ako razumiješ to što učiš :D :D
Zavisi od ucenika do ucenika, recimo meni treba nekih 20-30min da naucim Istoriju, ali ako je u pitanju Matematika (napredni nivo) potrebno mi je barem 1.5h.
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Jul 15, 2018, 05:00:15 PRE PODNE
Zavisi od ucenika do ucenika, recimo meni treba nekih 20-30min da naucim Istoriju, ali ako je u pitanju Matematika (napredni nivo) potrebno mi je barem 1.5h.
Ja da Istoriju učim čitav svoj život ja to ne mogu zapamtiti,te datume i ostalo :),a što se matematike tiče,nikad skoro i ne vježbam,dobijem 2-3 ja sav srećan :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 15, 2018, 05:02:53 PRE PODNE
Ja da Istoriju učim čitav svoj život ja to ne mogu zapamtiti,te datume i ostalo :),a što se matematike tiče,nikad skoro i ne vježbam,dobijem 2-3 ja sav srećan :D
U vezi matematike smo isti. Istorija nije uopste bitna, naucis za 20-30 minuta, dobijes 4-5 i zabole te za ostalo.
Ali sto se tice 'naprednog ucenja', to se vec mora uciti jedno 1-2h. (srednja skola itd.)
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: Sejnur337_ poslato Jul 15, 2018, 06:13:07 PRE PODNE
U vezi matematike smo isti. Istorija nije uopste bitna, naucis za 20-30 minuta, dobijes 4-5 i zabole te za ostalo.
Ali sto se tice 'naprednog ucenja', to se vec mora uciti jedno 1-2h. (srednja skola itd.)
Pa eto ja sam završio prvi razred srednje,nisam toliko učio a opet sam prošao sa 4 (4,08 je prosjek), a znam da mogu više samo mrsko mi učit neke nebitne stvari,najviše se fokusiram na ono što me zanima

#A.J.

Citat: LoOdaK poslato Jul 15, 2018, 06:30:00 PRE PODNE
Pa eto ja sam završio prvi razred srednje,nisam toliko učio a opet sam prošao sa 4 (4,08 je prosjek), a znam da mogu više samo mrsko mi učit neke nebitne stvari,najviše se fokusiram na ono što me zanima
Ne znam koji će mi qrc historija u školi, sreća sad u 2. srednje nemam historiju, mehaniku, teh. crtanje, hvala Bogu! :D
Na informatici radimo gluposti, u Wordu neke kurčeve, u Excelu brojeve bezveze redamo, sreća pa ni informatiku nemam 2. godinu.

*jedno pitanje: ima l' neko da bi mi pojasnio kako da počnem mapat, šta sve treba skinut i to ?

Citat: Captain Foux poslato Jul 15, 2018, 10:22:42 PRE PODNE
Ne znam koji će mi qrc historija u školi, sreća sad u 2. srednje nemam historiju, mehaniku, teh. crtanje, hvala Bogu! :D
Na informatici radimo gluposti, u Wordu neke kurčeve, u Excelu brojeve bezveze redamo, sreća pa ni informatiku nemam 2. godinu.

*jedno pitanje: ima l' neko da bi mi pojasnio kako da počnem mapat, šta sve treba skinut i to ?

https://github.com/Pottus/Texture-Studio
https://dev.prineside.com/en/gtasa_samp_model_id/
Software Developer

#A.J.

Citat: Ino42O poslato Jul 15, 2018, 10:37:17 PRE PODNE
https://github.com/Pottus/Texture-Studio
https://dev.prineside.com/en/gtasa_samp_model_id/
Hvala, odgled'o sam tutorijal od Stalenzija, pojasnio čovjek kako počet' mapat. :D
Smorili me TD-ove, sad serite da sam počeo kopirat Jerenića, jer je i on počeo mapat. :D

Citat: Ino42O poslato Jul 15, 2018, 00:22:49 PRE PODNE
1 sat? Izgleda da nemas pojma koliki je SQL u mysqlu
Ja ga koristim svaki dan na poslu, za jedan query u prosjeku napisem oko 40 linija koda cistog querya a nekada zna biti i po 80+
S time da i dalje ne znam cijeli jezik a kamoli da ga ti naucis u sat vremena, mozda ti i ovi ostali ovdje sto se hvale sa MySQL znanjem mislite da se sve samo vrti oko simple select, insert into, update, delete i drop? Ali je u biti punoo vise od toga i zna biti puno kompleksnije, sto naravno pomaze pri rjesavanju mase problema, sada kada bi te pitao razliku izmedju INNER I LEFT RIGHT JOINa nebi znali bez googlanja a ovamo pisete "mysql master" "nauci se za sat vremena", ovo govorim za sve ovdje koji se hvale, ne specificno za tebe

I usput pola vas vjerujem ne zna koristiti MySQL kroz CLI (bez phpmyadmin)

Just saying
kae just saying a pokopao pola foruma xdd
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

Citat: Łukmember=1996][/member] link=topic=121997.msg860333#msg860333 date=1531651830]
kae just saying a pokopao pola foruma xdd

hahhah
Software Developer

jao ja pao dva puta iz matematike profesorka me mrzi majke joj ga nabijem, a istoriju i ne ucim imam 4 xD
-propo-