â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Comi420 poslato Jun 24, 2018, 09:29:47 PRE PODNE
Upoznao sam ga vrlo dobro, pretvara se da je neki bodibilder a ustvari kao kamion sestoton ne moze da potrci, a da ne pricam kako uzeo liku licni tim spik i sjebo ga nesto su otvarali zajedno imam i njegovu rl sliku okacio na drvo da se plase vrane
šta znaš?, on bodibilder? idiote jedan momak zivi normalan zivot, ne trenira čipanzo, imam i ja njegovu rl sliku i šta je problem u faci neke osobe, vjerovatno si previše mentalno zaostao da bi sudio ljudima po izgledu,ali nisi bog da sudiš zato šuti, skini mu se sa kurca neka mu sjedne tvoja mama.
-propo-

Citat: Napaceni Bošnjo poslato Jun 24, 2018, 09:33:43 PRE PODNE
šta znaš?, on bodibilder? idiote jedan momak zivi normalan zivot, ne trenira čipanzo, imam i ja njegovu rl sliku i šta je problem u faci neke osobe, vjerovatno si previše mentalno zaostao da bi sudio ljudima po izgledu,ali nisi bog da sudiš zato šuti, skini mu se sa kurca neka mu sjedne tvoja mama.

Nece mu moja mama sesti na kurac iz razloga jer su tvoja sestra i majka vec sele i prenele mu sidu, ali sad mi zao jadne zene moro sam je na kolac natakariti ko sto smo radili sa svima vama ``95
{ 'HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, PAWN, C#' }

while(alive) code;

Citat: Comi420 poslato Jun 24, 2018, 09:38:02 PRE PODNE
Nece mu moja mama sesti na kurac iz razloga jer su tvoja sestra i majka vec sele i prenele mu sidu, ali sad mi zao jadne zene moro sam je na kolac natakariti ko sto smo radili sa svima vama ``95
oho počeo si i za rat zakačat?, Srebrenicu vrijeÄ'aÅ¡ konjino neobrazovana imaÅ¡ 12 godina u vrh glave nisi bio ni u kurcu kad se to deÅ¡avalo idiote jedan maloumni, nisi bio ni isprdak tada, znaÅ¡ zakačat za cjelu proÅ¡lost i rat? To jedino možeÅ¡, imaÅ¡ slabo razvijen vokabular da bi se izrazio jer si mentalno zaostao,pa ne možeÅ¡ da sustigneÅ¡ svojih 12 godina, jer pričaÅ¡ kao klinac od 6
-propo-

Citat: Napaceni Bošnjo poslato Jun 24, 2018, 09:42:40 PRE PODNE
oho počeo si i za rat zakačat?, Srebrenicu vrijeÄ'aÅ¡ konjino neobrazovana imaÅ¡ 12 godina u vrh glave nisi bio ni u kurcu kad se to deÅ¡avalo idiote jedan maloumni, nisi bio ni isprdak tada, znaÅ¡ zakačat za cjelu proÅ¡lost i rat? To jedino možeÅ¡, imaÅ¡ slabo razvijen vokabular da bi se izrazio jer si mentalno zaostao,pa ne možeÅ¡ da sustigneÅ¡ svojih 12 godina, jer pričaÅ¡ kao klinac od 6

Hhaha, napacani moj bosnjo ko sto ti samo ime kaze, mozete da mi pusite kurac svi kolektivno diracu ja sta god hocu i kad god hocu a za to dal imam 12 ili 6 godina dodji ts/skype da se cujemo/vidimo do tad ti za mene si mali tastatura psovac i cmarator mali drugim recima gmaz kao i harexe sto se krijete iza laznog identiteta jer ne smete da pokazete kolka ste ustvari krmad

while(alive) code;

Citat: Comi420 poslato Jun 24, 2018, 09:44:48 PRE PODNE
Hhaha, napacani moj bosnjo ko sto ti samo ime kaze, mozete da mi pusite kurac svi kolektivno diracu ja sta god hocu i kad god hocu a za to dal imam 12 ili 6 godina dodji ts/skype da se cujemo/vidimo do tad ti za mene si mali tastatura psovac i cmarator mali drugim recima gmaz kao i harexe sto se krijete iza laznog identiteta jer ne smete da pokazete kolka ste ustvari krmad
1. Ovo ime je Å¡prdancija, konju debeli
2. Nemamo šta da pušimo
3. Imaš
4. Nie belaj
5. počeo si da vrijeÄ'aÅ¡ momka bez razloga, čmarator nisam jer se znam sa momkom 2,5god tak da Å¡uti idiote
6. Ne krijemo se, krmad ti je komplet familija
Neću da pišem više ovdje, previše si zaostao da bi diskutovao sa mnom, sad lepo se sagni meni i njemu, ako imaš šta javi se pp, slonu zaostali
-propo-

Pozz (evo da probijem led i prekinem lanac rasprave  :P :P :P )
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 24, 2018, 09:59:41 PRE PODNE
Pozz (evo da probijem led i prekinem lanac rasprave  :P :P :P )
hoho, jutro legendo
-propo-

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jun 24, 2018, 10:01:36 PRE PODNE
Jutro,Å¡ta ima?
eo podučavam ovog debila, da ne vrijeÄ'a po izgledu, i ako je stao vrijeÄ'at mene, odma zakača za Bosance i Muslimane, vjerovatno mu nestalo riječi u njegovom istruhlom vokabularu pa se ne zna izrazit. Ja mu nisam pipnuo religiju i narod, a on samo to vrijeÄ'a, odaje ga koliko je kiddy
-propo-

@Comi420
Kazes imas 25 godina? Za 25 godina si trebao nauciti normalnu konverzaciju.. Deca od 12 godina bolje i lepse razmisljaju od tebe.
Nadam se da ce administracija da salje odredjene na zasluzeni odmor.

Dobro jutro svima  :)

Citat: milfman poslato Jun 24, 2018, 10:14:35 PRE PODNE
@Comi420
Kazes imas 25 godina? Za 25 godina si trebao nauciti normalnu konverzaciju.. Deca od 12 godina bolje i lepse razmisljaju od tebe.
Nadam se da ce administracija da salje odredjene na zasluzeni odmor.

Dobro jutro svima  :)
Pusti retarda
Jutro svima

@SlavicBeast  de ga fixaj ljebati

Citat: Karburator poslato Jun 24, 2018, 10:37:22 PRE PODNE
Pusti retarda
Jutro svima

@SlavicBeast  de ga fixaj ljebati

Mozete da mi pusite kurac i ti i slavic jebo vas on sve ovaj forum je prolao od kad su deca poput vas dosla ovde

while(alive) code;

Citat: Comi420 poslato Jun 24, 2018, 10:47:50 PRE PODNE
Mozete da mi pusite kurac i ti i slavic jebo vas on sve ovaj forum je prolao od kad su deca poput vas dosla ovde
Jedino djete ovdje si ti druze ae ak imas 25god slikaj licnu
Btw ja imam 16god i bmk mogu ti kad god os poslat sliku licne