â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

/// reklama
Poslednja Izmena: Maj 13, 2018, 12:59:37 POSLE PODNE od Cadilab

Dobro vece dragi gosti

bilo je lijepo dok je trajalo.

Ajj boli me zub,sve od ajvara mamu mu
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

#A.J.

Citat: Schyzo poslato Maj 12, 2018, 19:31:51 POSLE PODNE
Video card driver/graficka je u pitanju,probaj naci update ili downgrade sve zavisi od rezolucije koju zelis koristiti.
Ništa od toga brate. Kad je grmilo i sijevalo, stara mi iskopčala kablo iz utičnice i slika se pojebala (jebem šta stignem, od nervoze), normalna, ali ikonice mutne, slika široka skroz, joj Bože, saću ovaj kompjuter kroz prozor bacit', k'o onaj tepih što sam bacio.

Citat: Captain Foux poslato Maj 14, 2018, 20:33:53 POSLE PODNE
Ništa od toga brate. Kad je grmilo i sijevalo, stara mi iskopčala kablo iz utičnice i slika se pojebala (jebem šta stignem, od nervoze), normalna, ali ikonice mutne, slika široka skroz, joj Bože, saću ovaj kompjuter kroz prozor bacit', k'o onaj tepih što sam bacio.
Nikad ali NIKAD nemoj tako gasiti računar.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: BexX Valyria^PoPs:# poslato Maj 14, 2018, 20:39:16 POSLE PODNE
Treba mi jedan predlog da li uzeti ovaj racunar?
Ako nije problem udji te na link
https://www.gigatron.rs/gigatron_racunari/gigatron_prime_lider_i630_core-123362?recommender_box_placement=categorypage_recommended&recommender_box=quarticon
koliko sam uspio izracunat racunar je oko 500e,ja iskreno mislim da mozes uzeti bolji za te pare,dobar ram,dobra graficka samo i3 processor,mozes naci i i5 za manje pare