â—„ Glavni razgovor #37 â–º

Započeo SteXi.ılllı., Maj 06, 2018, 04:06:07 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

#A.J.

Zna l' neko Å¡to mi ne radi YT ?
Kliknem na njega i očita, ali nema nikakvih sličica niti search bara ?

Citat: Captain Foux poslato Maj 10, 2018, 16:24:42 POSLE PODNE
Desilo se meni,ne tako davno. Proveri u prettazivacu u podesavanjima, pa add ons i vidi da li ima neki sumnjivi dodatak browseru. Ako to ne pomogne,reinstaliraj pretrazivaci obrisi sve podatke.

#A.J.

Citat: Schyzo poslato Maj 10, 2018, 16:55:35 POSLE PODNE
Desilo se meni,ne tako davno. Proveri u prettazivacu u podesavanjima, pa add ons i vidi da li ima neki sumnjivi dodatak browseru. Ako to ne pomogne,reinstaliraj pretrazivaci obrisi sve podatke.
Hvala, napravio sam. ;D

Citat: Captain Foux poslato Maj 10, 2018, 16:24:42 POSLE PODNE

Kupi kompjuter. :D

ima neko iskustva sa facebook oglasima tj "izdvajanju statusa" ono sto pise sponzorisano
kako se krecu cijene,kako da uplatim,koliko ljud vidi,koliko dana stoji sponzorisano itd...

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Maj 10, 2018, 20:39:58 POSLE PODNE
ima neko iskustva sa facebook oglasima tj "izdvajanju statusa" ono sto pise sponzorisano
kako se krecu cijene,kako da uplatim,koliko ljud vidi,koliko dana stoji sponzorisano itd...
Kada pristupis Ads manager-u i krenes sa kreiranjem kampanje bice ti ponudjeno da biras krug ljudi i ostalo pa ce srazmerno tome biti i cena.

Citat: milfman poslato Maj 10, 2018, 20:45:06 POSLE PODNE
Kada pristupis Ads manager-u i krenes sa kreiranjem kampanje bice ti ponudjeno da biras krug ljudi i ostalo pa ce srazmerno tome biti i cena.

zahvaljujem :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Fojnica poslato Maj 11, 2018, 21:31:38 POSLE PODNE
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Citat: Fojnica poslato Maj 11, 2018, 21:31:38 POSLE PODNE

aj sjecam se ovoga xD
heroin rap - Moskri u kuci, od sledece lajne glava ce mi puci

#A.J.

Citat: humyc_ poslato Maj 12, 2018, 01:00:25 PRE PODNE
Gucci gang gucci gang gucci gang
Spend three racks on a new chain
My bitch love do cocaine

#A.J.

Zna li neko kako da namjestim rezoluciju, slika mi je normalna, ali mutna, kad stavim na veću rezoluciju izbaci mi da je ne podržava ?

Citat: Captain Foux poslato Maj 12, 2018, 17:30:37 POSLE PODNE
Zna li neko kako da namjestim rezoluciju, slika mi je normalna, ali mutna, kad stavim na veću rezoluciju izbaci mi da je ne podržava ?
Video card driver/graficka je u pitanju,probaj naci update ili downgrade sve zavisi od rezolucije koju zelis koristiti.

a telefon zvoni non stopppppp uvijek je neko zove brmmm

poz