OnVehicleStreamIn

Započeo Đole !, April 28, 2018, 19:06:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ništa
Dio skripte: [ pawn ]Ništa ni ovde[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]Ni ovde ništa[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Ma u komentaru sve

Opis problema: Namjestili smo na serveru da auta imaju više helta od 1000.. I sada, kad se sultan recimo respawnuje, on dobija health na 2500.. Sve to lijepo radi, ali problem se javlja što poslije nekog vremena, automatski se vrati HP vozila na te 2500.. Moje pitanje glasi.. Da li public OnVehicleStreamIn ima neko podešeno vrijeme kada se izvršava, te onda setuje helte na propisane.. Nisam u pawnu iskusan uopšte, radim PHP, ali htio sam da uradim neku laganiju skriptu za server na kojem igram, pa nam iskače taj problem.. Ako neko zna šta se dešava, cijenio bih pomoć zaista :)

Skripta izgleda ovako:

public OnVehicleStreamIn(vehicleid, forplayerid)
{
if(GetVehicleModel(vehicleid) == 400) //landstalker
   {
   SetVehicleHealth(vehicleid,3000);
   return 1;
   }
return 1;
}
Poslednja Izmena: April 29, 2018, 16:48:46 POSLE PODNE od Bašovski
MAKE IT BUN DEM!

Tuvia Bielski/Djole/Georgij Makarov

de malo bolje pojasni,npr. ako se vozilo slupalo i ima recimo 1500 helta,on automatski vrati na 2500?

EDIT: takodjer mislim da si fulio public,koristi public onvehiclespawn

pozz od martina corellija ili toretta sa extremaaaaaaaaaa
Poslednja Izmena: April 28, 2018, 19:13:26 POSLE PODNE od Stifler ツ

Citat: Stifler ãƒ,, poslato April 28, 2018, 19:12:10 POSLE PODNE
de malo bolje pojasni,npr. ako se vozilo slupalo i ima recimo 1500 helta,on automatski vrati na 2500?
Tako smo testirali, smanjili smo sultanu oružjem helte na 800 i ono se poslije nekog vremena ( tipa 20-30 sec ) vratilo na 2500, koliko smo zadali u skripti..

edit: old extreme je u pitanju moj ti martine, gdje si na ts :P
Poslednja Izmena: April 28, 2018, 19:14:20 POSLE PODNE od Đole !
MAKE IT BUN DEM!

Citat: Đole ! poslato April 28, 2018, 19:13:07 POSLE PODNE
Tako smo testirali, smanjili smo sultanu oružjem helte na 800 i ono se poslije nekog vremena ( tipa 20-30 sec ) vratilo na 2500, koliko smo zadali u skripti..

procitaj gore opet,editovao sam post

EDIT: na ts sam bolan udji haahah
Poslednja Izmena: April 28, 2018, 19:15:37 POSLE PODNE od Stifler ツ

E  moj Đole ti to počeo skriptat na BE :D ?
#Michael Desanta  ;D
Poslednja Izmena: April 28, 2018, 19:29:08 POSLE PODNE od #Mumi

Npr kada pucas i skines na 1200 helti (lupam) i onda samo odjednom vrati nazad na 2500? I ako to radite tako bez ikakve provere za AC i ostalo imacete dosta problema

EDIT: sad vidoh da si odgovorio vec. Limit helti za vozila je 1000. To sto ti hoces je moguce napraviti. Mozes napraviti proveru koja gleda helte vozila npr kad spadne ispod 500 da mu vratis na 1000 i tako 5 puta za redom i to ti je 2500. To sve mozes napraviti u jednoj funkciji. Pokreces iz onplayerweaponshoot. Ima dosta nacina da se to napravi. Samo koliko sam video mod koristi junkbuster(pretpostavljam) tako da se sve varijable prilagoditi jer mozes napraviti dosta problema
Poslednja Izmena: April 28, 2018, 20:34:04 POSLE PODNE od Tosic ツ

Citat: Tosic ãƒ,, poslato April 28, 2018, 20:32:32 POSLE PODNE
EDIT: sad vidoh da si odgovorio vec. Limit helti za vozila je 1000. To sto ti hoces je moguce napraviti. Mozes napraviti proveru koja gleda helte vozila npr kad spadne ispod 500 da mu vratis na 1000 i tako 5 puta za redom i to ti je 2500. To sve mozes napraviti u jednoj funkciji. Pokreces iz onplayerweaponshoot. Ima dosta nacina da se to napravi. Samo koliko sam video mod koristi junkbuster(pretpostavljam) tako da se sve varijable prilagoditi jer mozes napraviti dosta problema

da zato sto je junkbuster star ko golf kec xd hehehe

Citat: Stifler ãƒ,, poslato April 28, 2018, 21:29:05 POSLE PODNE

da zato sto je junkbuster star ko golf kec xd hehehe
Nema veze sto je star. Dobar je on xD

Ma nisi ti Tošiću skontao, ali nmvz sredili smo.. Prebacili smo svr u OnVehicleSpawn i napravili automatski /rac kada se server restartuje..

Može lock.
MAKE IT BUN DEM!