Besplatan Game & Voice Hosting

Započeo Sef, April 10, 2018, 16:15:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sef

*

To samo pise da je mesec dana.Traje toliko koliko i host.Samo sto cemo uvesti opciju da morate ulaziti na panel i produzivati (Besplatno), da bi se brisali neaktivni serveri zbog prepunjavanja masine.Inace Hvala :D
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

Ja ne mogu da uzmem server izbacuje mi jebene reklame cim izaberem ts srv izbaci mi
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Citat: Moren0 poslato April 11, 2018, 22:06:20 POSLE PODNE
Ja ne mogu da uzmem server izbacuje mi jebene reklame cim izaberem ts srv izbaci mi
ne radi ts3

Los dizajn sajta iskreno... Mnogo toga se ne uklapa (nije lijepo za oko)
Al funkcionalost je zadovoljena :D
Dodaj restart button :)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Sef

*

Radovi su bili najavljeni sajt je ponovo u funkciji...
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

Da li je moguce ubaciti modpack na Minecraft server?
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________[/b]

Citat: ICode poslato April 12, 2018, 08:42:34 PRE PODNE
Za modpack ti treba 4gb rama minimum inace ce ti biti ogroman lag

Sef

*

Citat: ICode poslato April 12, 2018, 08:42:34 PRE PODNE

Trenutno nema te opcije ima samo vanilla i spigot koliko mi se cini.
Life Quotes:

Citat: Sef poslato April 12, 2018, 14:21:28 POSLE PODNE
Trenutno nema te opcije ima samo vanilla i spigot koliko mi se cini.
Da li ce se dodati kasnije?

Newbie | Pawno,HTML Developer

Facebook | Klik
Youtube | Klik

Citat: ICode poslato April 12, 2018, 15:17:07 POSLE PODNE
Da li ce se dodati kasnije?
mozes i sam to uraditi samo skines forge verziju ubacis u gp preko filezile i nazoves fajl za startanje isto kao sto je na vanilli i ono ce "kao" pokrecat vanilla verziju a zapravo je forge :)