Besplatan Game & Voice Hosting

Započeo Sef, April 10, 2018, 16:15:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sef

*

Pozdrav svima, ovako.
Otvorio se novi Balkanski besplatni game & voice hosting koji vam dozvoljava da uzmete besplatne SA:MP,CS 1.6,Minecraft,TS3 Servere.Svaki server ima maksimalni broj slotova(Minecraft je 1gb rama ukoliko zelite vise kontaktirajte podrsku i dodjelicemo vam gigabajte po Vasoj volji), serveri traju dugo koliko i host,takodje na serverima se ping krece od 15ms pa do nekih 25/30ms-a.
Vjerovatno se pitate zasto mi dijelimo sve ovo besplatno i na cemu zaradjujemo?
-Jednostavno koriscenjem reklama na nasem sajtu mi zaradjujemo a vi dobijate besplatne servere!
Ukoliko imate jos neka pitanja posaljite mi u PM ili na sajtu imate opciju da kontaktirate podrsku.

GameCloud.rs

Reklama Hostinga:

Zelite besplatan SA:MP, CS 1.6,TeamSpeak 3 ili Minecraft Server?
Kvalitetno sa pingom od 10-25 ms i npr 500 slotova, 32 i slicno?
Uzmite vec danas besplatno u svega par klikova na www.gamecloud.rs ,i uzivajte!

P.S. - Nisam znao tacno u koji podforum da postavim ovu temu pa ako sam pogrijesio premjestite je :D.
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

Hosting je odlican uzeo sam vec server
Moderator: 2018 (( Development ))
Moderator: 2019 (( Forumske igre ))

Sef

*

Uzivajte :)
Life Quotes:
"Successful people do what unsuccessful people are not willing to do. Don't wish it were easier; wish you were better."

“To learn something new, you need to try new things and not be afraid to be wrong.”

Uzeo sam server, hosting je odličan i sve ali... Udjem u server.cfg stavim port na 7845 koji trebam, stavim save, neće da sačuva.. ???

Sef

*

Molim te postavi za sve greske tiket Podrsci odgovoricemo u najkracem roku jer imamo nekih problema jer je previse klijenata.
Life Quotes:

Sef

*

Miner je privremeno ubacen i bice izbacen testirano je nesto..
Life Quotes:

Sef

*

Druze kao prvo jedini nudimo besplatne servise i ti si jos ne zahvalan i da imamo miner kakve to veze ima? Moramo i mi od necega zaradjivati ne moras zapocinjati svadju jer ti guzici nije dobro sto pored besplatnog servisa moras da budes nezadovoljan. Miner je takodje izbacen LP.
Life Quotes:

Nezahvalan? Kao prvo ne koristim vase usluge i nema zasto da budem zahvalan i nezahvalan, ja sam samo ukazao na tu cinjenicu da ste prvo rekli da imate "reklame" a kada udjem na website prvo sto vidim jeste miner, i inace ne moras tako da se izrazavas cim te neko kritikuje. Ponasaj se kulturnije.

Sef

*

Uzivaj :)
Life Quotes:

Skidam kapu a koje su cjene srv kad istekne ovih mjesec dana ???