Zemlja na prikljucivanju, padobran

Započeo Danny<3, April 10, 2018, 15:34:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ovako treba mi kada igrac izlazi iz aviona da mu ne spawna padobran jer ga kicka zbog waepon hacka i ako je moguce ono kad se igrac prikljucuje na server da se vidi iz koje zemlje dolazi...
Dio skripte:
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): -

Preispitaj svoj anticheat u tom slucaju, trebas mi dat dijelove anticheata za oruzje da bih ti znao reci.
Za ovaj drugi problem nisam razumio, tokom prikljucivanja na server tog odredjenog igraca zelis da ti dodje obavijest odakle je, ip ili nesto takvo? Ili tokom registracije da mu izbaci da odredi odakle je?

censored

Citat: springfield poslato April 10, 2018, 21:52:57 POSLE PODNE
Preispitaj svoj anticheat u tom slucaju, trebas mi dat dijelove anticheata za oruzje da bih ti znao reci.
Za ovaj drugi problem nisam razumio, tokom prikljucivanja na server tog odredjenog igraca zelis da ti dodje obavijest odakle je, ip ili nesto takvo? Ili tokom registracije da mu izbaci da odredi odakle je?
Ja kontam da misli na onaj sistem kao sto ima na BE. Jednostavno pri registraciji dajes na promenljivu za drzavu vrednosti 1,2,3,4 ili koliko vec (integer). Posle toga kada se spawna na neki string koji ne treba biti veci od 20 karaktera zalepis to. Npr
if(PlayerData[ ID ][ pCountry ] = 1)
{ 
  format(string, sizeof(string), "Drzava: Srbija"); -> format ti zavisi od textdrawa kakav ti je a to sam odredjujes
  PlayerTextDrawSetString -> pa koristis ovaj string koji si formatirao i tjt
  kasnije pokazes sa PlayerTextDrawShow i tjt
}

Za prvi problem nadjes weapon hack i samo podesis vrednost i tjt