Ciscenje virusa

Započeo xKristijan, April 02, 2018, 23:57:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, imam problem s virusima, tacnije kada sam skidao windows loader skinuo sam neki lazni uz koji su mi se install neki programi poput PandaViewer itd.. obrisao sam al svaki put kada upalim laptop ponvo imaju i uz to se pokrenu neke stvari kojima su nazivi u fazonu "H32KDSAK" ne tako bas al u tom fazonu i sve ih pogasim na task manageru i bude ok dok ne ugasim laptop i kada ponovo pokrenem sve isto.Skidao sam neke antiviruse i probao cistiti al svaki put isto bude.Nisu virusi neki veci tipa da mi se gasi lap od njih isl.. al kad upalim lap otvaraju na chrome nove kartice.I kada to pogasim bude sve ok do sledeceg pokretanja laptopa.Ako neko ima neki program za ciscenje virusa il nesto slicno bio bih zahvalan.
Hvala unaprijed.

To je jako zajebano,najbolje rješenje je obaranje sistema,ali možeš jedino da pronadješ root folder virusa,udjes u safe mode računara i obrišeš iz tog foldera.

To je meni pomoglo kod jednog virusa,ali kod tebe je zajebanije kod tebe su crvi
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Ovaj ti najbolji:
https://www.malwarebytes.com
Mislim da je Bitdefender isto dobar, probaj :D
Poslednja Izmena: April 03, 2018, 10:38:40 PRE PODNE od Nobody.aMxx

Probaj neki Anti Virus poput AVG, AVAST , CCleaner ili ostalog ako to ne upali najbolji nacin i resenje je uraditi novi sistem
•Atlas Gaming Administrator•
•Zara Gaming Head Supporter•
•Smart Project Administrator•
•Assensio Administrator•
•Ambush Gaming Administrator•

Citat: #sᴛᴇÒ"ᴋᴇᴇ poslato Jun 14, 2018, 13:26:35 POSLE PODNE
Probaj neki Anti Virus poput AVG, AVAST , CCleaner ili ostalog ako to ne upali najbolji nacin i resenje je uraditi novi sistem
Nemoj da pokreces stare teme! :)
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram