SA:MP razvoj (Citaj)

Započeo Savana, April 01, 2018, 09:16:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovak.. Gledam vec dugo ovaj forum i nema nista novo, dakle stalno se vrte isti gamemodovi, iste filterskripte, nesto je edit, nesto se kopira pa malo doradi, isti nacin je i kod gamemodova, znaci vec SAMP postoji 10 godina a razvoj servera je katastrofalan..

Vise manje je NooBot sada kao iskusniji server i SkillArena, mada se kod njih meni ne svidja textdraw nikako, e sada ona ideja koju ja imam je sljedeca..

Da se dodje do votke nekako i da se usavrsi neki razvoj da se uradi Balkan SAMP server, ja bi pomogo u financijama i razvoju ali moja je ideja sljedeca..

Kako bi server izgledao.

Potrebno nam je 3 najbolja skriptera nista ovo djeca vamo tamo, nego iskusni programeri koji ne rade bugove u modu.
Potrebno nam je 6 najiskusnijih mapera koji su na nekoj ljestvici pohvalnosti, da znaju sta rade, i da znaju s texturama, i da ih netko hvali, ne trebaju mi djeca.
Potrebno je barem 2 covijeka koji rade textdraw ali da zna sta radi ne treba mi lik koji dolje crta dvije crte i napise text to nista, nego lik koji ima ideje i vizije da uradi sta zamisli di jos nije vidjeno..

Dakle kako bi izgledao pocetak servera.. Ja sam zamislio ovako..

Kada krece paljenje dolazi intro od 1 minut di pokazuje sve vezano za server, di je sta ovo ono bla bla, najbolji cameditor treba nista sranja..

Dolazi se do register logina, tu treba ljepo uraditi da je u daljini sve to i dolazi prema naprjed , iz manjeg na vece, i ljepe boje, kada se covijek registrira dolazi avionom(vec vidjeno ali skoro niko ne koristi)..

E sada, on dodje na aerodrom odabere grad LS SF LV, kada izadje vozi ga BOT na lokaciju koju je odabro dodje do spawna i tu krece akcija..Cim on izadje treba pisat dobrodosli na server bla bla, i tu on krece igrat..

Kako bi izgledale organizacije..

Znaci primjer Policija..Nista kao ovo, sve novo, Policija bi radila policijski posao bile bi tri vrste. inspektor, potjera i serif , serif nebi radio potjere nego posao serifa , znaci pripremao liste za placu, pregledavao i tako dalje, ako bi se tko odlucio za ovo, bili bi detalji..
Inspektor isto takodjer nebi imao potjere kao sada u PDu sta svaki rank hapsi to ne, inspektor bi hapsio samo i istrazivao kao sto danas to radi pd na sampu, a potjera bi samo jurila po gradu ljude i pisala kaznu za brzinu ovo ono, te dosla u pomoc SAMO u potjeru ako inspektoru treba.. Detalji ce biti ako se tko odluci.

E sada PD nema veze s pretresima ovo ono tu dolazi FBI.. Dakle FBI nebi imao potjere niti ista takvo, ima veze s uhicenjima vecim slucajevima i droga i korupcija, e , a upad u kuce i banke tu dolazi SWAT, koji samo ce to raditi i ne imat veze s potjerama jer swat to ne radi..

Bande mafije bi bile bande mafije, a ne kao danas sto bandit dodje u banku i podize pare, pravi bandit u americi se ne otkriva i malo tko zna tko je tko, dakle baze nebi bile baze nego zapustena sela koja bi baanditi zauzimali, sta se tice civila, kada bi prolazili recimo kroz selo nema pucanja nego ovaj lezi drogira se, ovaj skace , znaci kako se bandit ponasa tako ce i biti, ako dodje do razgovora civila i bandita to ce se uciniti na ljep nacin, a svaki dulji razgovor ce ici sa "Nigga dali zelis u drustvo" Tu..Dolazi do sefa i razgovora za ulaz...Policija u tom prostoru nema sta raditi, jer se u americi policija boji ulaziti u zonu bandita, jer to nema smisla da se neki idiot vozi namjerno po zapustenom selu..

Mafija bi radila posao mafije znaci dilanje droge i guna banditima za to bi bilo posebno mjesto i razgovor..

Vise detalja o ovome ako se tko odluci..

Kako sam zamislio cijelu proceduru autosalona i ducana..

Autosalon je autosalon , znaci cijene bi bile realne , recimo infernus od nekih  550.000$ e sada, ocete njega uzet, nemate para.. Platite lizing od 10.000$ i ostatak na rate, rata za tu cijenu bi bila od 2/35000 tjedno, jer u sampu su mjeseci u tjednima.. I to bi svaki pay se uzimalo, kada se otplati auto ide u vase vlasnistvo..

Ducani bi bili takvi da bi se moglo uzimat na kartice recimo sok ovo ono, isto vrjedi i za trafike, sto se tice cijena toga bile bi isto realne znaci od 0.20cent do najskupljek recimo sat oko 160$ , sok ili piće neko od 1$ do 3$ ....

E sad poslovi, poslovi nebi bili kao sada, nego bi bilo zaposljavanje znaci na serveru bi bilo ORG/BAND/JOB.. znaci za posao vam treba lider.. Zelis raditi javi se sefu , kao u rl nema dodjes i radis, nego ides na razgovor ovo ono... Primjer kosac bi bio preuredjen mjesto za parkinge ovo ono te lider, 2 radnika 2, ali bi se posao radio kako se radi i bile bi tjedne place kao u orgama, znaci posao bi bio posao a orge vise manje drzavno kao u rlu..i bili bi napredniji i sve..

Sta se tice nesreca kada se sudarite, znaci imate sudar, automatski vas freza , te zovete policiju za ocevid i sve se obavlja procedurom kada se zavrsi policajac ce imati komandu kada dodje /slucaj id ako ste frezani pocinje procedura kada on zavrsi /slucajoff id vas unfrezza , nece se moc abusat to jer biti ce detalji o tomu ako se odlucite...
Isto vrjedi za ranjenike prilikom dolaska hitne,,

Aerodrom ce takodjer biti sa botovima kao kod dolaska na server, zelis jen cas u LS LV SF uzmes kartu sjednes dodje ti dijalog i vozis ...Na svakom aerodromu ce biti po 5 taxija ovisi naravno o broju igraca takodjer botovi, te pocebni texi botovi koji ce se zvat brojem 555..

Zasto botovi, zato sto jih ja koristim od malih nogu, i ne vidim razlog zasto ne, a igru uradi realnijom..

Pa eto neda mi se vise pisat , pa ako se tko odluci neka pise tu, dakle server bi se zvao BALKAN SAMP i bio bi sluzben ovog foruma , imali bi zastitu moda te najbolju masinu da moze podrzat visoke texture mapa...

CroHerze Skripter

Necu da citam, ovo je smesno :)
Istina 70%
EDIT: Pricas kako nista novo a ti pricas o tome da hoces da otvoris "unikatan" server (a to se fura na svakom ebenom serveru), trazis 3 najbolja skriptera za ovo sranje, ovo sam ja mogu odradit,,, de ne kaki decko...
Pricas o skill areni, ajde se upucaj molim te, nije puko sam od sebe, i pucat ce svaki dan ako treba...
Server sa najlosijom skriptom na balkanu:: Skill Arena
+ ovo za NB da ne pricam dobio bi ban odma' ;)
Poslednja Izmena: April 01, 2018, 09:33:48 PRE PODNE od Nobody.aMxx

I try to find people. The story is shared about the issues mentioned in the thread.

Citat: Nobody.aMxx poslato April 01, 2018, 09:28:17 PRE PODNE
Necu da citam, ovo je smesno :)
Istina 70%
EDIT: Pricas kako nista novo a ti pricas o tome da hoces da otvoris "unikatan" server (a to se fura na svakom ebenom serveru), trazis 3 najbolja skriptera za ovo sranje, ovo sam ja mogu odradit,,, de ne kaki decko...
Pricas o skill areni, ajde se upucaj molim te, nije puko sam od sebe, i pucat ce svaki dan ako treba...
Server sa najlosijom skriptom na balkanu:: Skill Arena
+ ovo za NB da ne pricam dobio bi ban odma' ;)

Za NB i ne mozes nista da pricas jer je u taj server ulozeno truda koliko u sve zajednice na balkanu :))
Topic - Preterao si malo sa tim organizacijama, RP server na balkanu tesko uspeva, najbolje prolaze RPG serveri + kad pogledas da svaki treci korisnik ovog foruma ima svoj server, a svaki deseti ima "uspesniji" server, dok svaki drugi igra na nekom serveru, nema mnogo nade za taj server
Poslednja Izmena: April 24, 2018, 11:46:14 PRE PODNE od σgí

"I choose to have faith, because without that, I have nothing."

Nemam komentara x))

Mnogo imaš ti još da jedeš kačamak.
skrr
Moj tutorijali: Bazilion indent warninga
WORK? : Smart Project 1.2 , Leskovacki Detmec, Rodjendanski  server

Penzionisani balkanski samp kripter

Citat: σgí poslato April 24, 2018, 11:42:25 PRE PODNE
Za NB i ne mozes nista da pricas jer je u taj server ulozeno truda koliko u sve zajednice na balkanu :))
Topic - Preterao si malo sa tim organizacijama, RP server na balkanu tesko uspeva, najbolje prolaze RPG serveri + kad pogledas da svaki treci korisnik ovog foruma ima svoj server, a svaki deseti ima "uspesniji" server, dok svaki drugi igra na nekom serveru, nema mnogo nade za taj server
Ne bi pricao o NB-u vec o vlasnicima koji "postoju" svoje igrace :D

Lik poredi NB i SA :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Smesno...
SA:MP scripter & TeamSpeak3 developer

...

*

Iskreno da kazem smijesno ti je ovo ...
Ti zelis nesto da pokusas uradit a to bi bilo opet isto.
Zamisljas ti po seb da bude nesto unikatno a to vec ima ...
Poredis SA & NB ????
SA (Server sa najvise igraca na balkanu,dobar gamemod)
NB (Napravjen na unikatniju stranu preko launchera ....)
Zato nemas nista poredit,a sto se tice tvoje ideje lose brt lose dzabe se radi ....

@.ксундер ahahahahahahah ovaj puko  :D

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

3 skriptera?
I sta da se posvadjaju ode sve u vodu